עבור לתוכן

ניידים עסקיים עם איכות בניה גבוהה

Featured Replies

פורסם

במדריך המושקע שנעוץ בראש הפורום מצויין כי "כלל אצבע הוא שרוב הניידים העסקיים מספקים איכות בניה טובה מזו של הניידים הצרכניים/ ביתיים".

שאלתי היא למה אפשר לקרוא ניידים עיסקיים?

אשמח אם ניתן לקבל דוגמאות ממגוון מחשבי HP בבקשה, שעליהם די התמקדתי.

תודה מראש, ושבוע טוב.

פורסם

עסקים? רק IBM...

תכין תמזומנים, הם עולים הרבה.

פורסם
  • מחבר

האם אתה מתכוון ל- Lenovo כי הרי IBM מכרו להם את הליין?

פורסם

לגבי HP אני לא כל כל יכול לענות כי בזמן האחרון לא כלכך התעסקתי איתם (היו להם כמה סדרות די מוצלחות לעסקים כמו NC או NX ... )

לגבי לנובו/ IBM - יש להם שתי סדרות מנהלים טובות, X ו R (מסדרת הטינגפד) כאשר T זה בדרך כללי ביצועים ו X זה ניידות. הסדרות כאמור מעולות (לא כמו בימי IBM אבל עדיין לא רעות) כאשר ב R יש לך את ה T400 או T410 וב X יש לך X200 - מסך 12 אינץ ו X300 שזה 13 אינץ (אבל ממש יקר)

בדל יש לך את כל סדר הלאטיטיוד שהיא ממש מומלצת בחום עם מחירים יקרים בארץ אבל ממש זולים בחול. (4310 ו 6410 שווים בדיקה. שניהם עשוים כולם מברזל קל (בקלית לפי דעתי) יש להם מקלדת מעולה ואיכות בניה ממש מוצלחת)

פורסם

כנ"ל גם לפוג'יטסו יש ניידים עסקיים מסדרת הP.

אינני בטוח אם גם דל נכנסת בקטגוריה העסקית עם ניידי הXPS שלה

פורסם

@miim17

אני לא מבין את ההמלצות על הE6410 (ואחיו הגדול הE6510), מניסיון שלי לכמה ימים ומביקורות אני לא מבין איך אתה יכול לקרוא למקלדת שלהם טובה (הרבה התעקמות ולא נוחה בכללי לפי דעתי) (שלא נדבר על הטאץ פאד). איכות בנייה היא כמובן הרבה מעל הלפטופים הצרכניים, אבל עדיין ממוצעת מינוס ביחס לשאר הלפטופים בשוק זה.

בכל מקרה, הליטיטיוד הם בין הניידים הזולים מבין הניידים של החברות הגדולות, ואם ברצונך לחסוך עוד יותר ואתה יכול להסתפק בביצועים של המעבדים של הדור הקודם (C2D) אתה יכול למצוא את ה6400 באוטלט של דל (ארה"ב).

מבחינת HP, הניידים העסקיים שלהם הם הEliteBook למיניהם, בנויים כמו טנקים, והדגמים היקרים (מסומנים בW במספר הדגם) יותר יכולים לשמש גם כתחנת עבודה לכל דבר. המקלדת משובחת והטאץ פאד מעולה (Synaptics), וגם המסך (שפה נופלים רוב הניידים) מפתיע באיכות. חסרון: יקרים גם בארה"ב, שלא נדבר על ישראל.

פורסם

יש לי ניסיון עם דגמי הThinkpad של לנובו והElitebook של HP, פחות עם העסקיים האחרים.

הElitebook החדשים עם סגסוגת מתכתית במכסה המסך ובpalmrest עושים רושם טוב. אני פחות נמשך אליהם, כי אני איש של trackpoint, והמימוש שלהם לא טוב כמו זה של Lenovo. כמו כן, המקלדת שלהם מרגישה טוב, אך זאת של הThinkpad נוחה לי יותר מבחינת סידור המקשים (משהו שהוא אישי למדי).

החלקים העשויים ממתכת מבטיחים כמעט ב100% שלא יהיו שברים או סדקים, כמו שיש לעיתים בפלסטיק. והם פחות רגישים לשריטות. מצד שני, יכולות להיות מעיכות בפח, ממש כמו במכונית. כבר יצא לי לראות כמה כאלה.

מבחינת הThinkpad אכן סדרות X וT שהוזכרו כאן הן המומלצות (גם W, שהיא למעשה סדרת הWorkstation, ודומה מאוד לT, רק עם חומרה יקרה יותר). כאן אני חייב לומר שאני אוהב את הדור החדש של שמחשבים הרבה יותר מהקודם (T410/T510/W510 לעומת T400/T500/W500). הם נראים הרבה יותר טוב ומכילים שלל תוספות חביבות (בנוסף כמובן לעובדה שמדובר בחומרה חדשה יותר - מעבדי Core i לעומת Core 2 של הדור הקודם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים