עבור לתוכן

צריך תוכנה לדונגל

Featured Replies

פורסם

יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

מישהו...

פורסם

אם אני מבין נכון אתה מדבר על דונגל בלוטות'? כאשר דונגל חדש עולה אולי 50 שקל בחנויות יקרות ומשהו כמו 20 שקלים בדיל אקסטרים עם תמיכה בחלונות 7?

פורסם
  • מחבר

כן, רק שזה לא עולה 20 שקל, יותר כמו 60-80 שקל, וכן, זה דונגל בלוטוס, שהתוכנה בזמנו התאימה לוינדווס אקספי, ועכשיו אני צריך ל-7

פורסם
  • מחבר

כן, אבל מה הפואטה, יש לי כבר אחד...אני רק צריך תוכנה...

א

פורסם

חלונות 7 שינתה משמעותית את כל רכיבי התקשורת שיש בתוכה. בכלל לא בטוח שתמצא. בשביל סכומים כאלה, אם אתה שואל אותי, גם לא שווה לשבת ולחפש.

פורסם

כזכור לי לחבר שלי היה מתאם בלוטות הכחול שקוף עם הלד הירוק. בxp הייתי צריך בלו סוייל כי הוא לא זיהה. בחלונות 7 X86+X64 כבר זיהה לבד ופשוט הולכים להתחל>התקנים ומדפסות ואמור להיות איקון בולט ושאתה משנה את ההגדרות של המתאם (ניתן להגדיר שם שאתה יכול להציג את האיקון הקטן ליד השעון לגישה מהירה ונוחה. (יכול להיות שהוא במוסתרים). אגב בדוק את מנהל ההתקנים (תרשום בחיפוש בהתחל עם אתה לא יודע ) ותגיד לנו עם יש שם מתאמי בלוטות מזוהים (רצוי צילום מסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים