עבור לתוכן

נוסע בספטמבר למהנטן - איפה כדאי לבקר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם , באמת שעזרתם לי לסדר קצת את הבלאגן בראש מרוב מקומות.

הבעיה היחידה שלי היא שאני שומר כשרות,אבל החבר הזה שם הוא דתי אז אני לא חושב שתיהיה לי בעיה.אם אני אצטרך מסעדה כשרה הוא כבר ידע לכוון אותי :)

מה גם שהוא בעצמו בעל מסעדת יוקרה כשרה ככה שאני מסודר .

אז תודה רבה לכולם ואם מישהו רוצה להוסיף עוד,בכיף :xyxthumbs:

פורסם

יש עוד מקום אחד שלא יצא לי אישית לבדוק אבל מומלץ בחום: נושאת מטוסים שהפכה למוזיאון. אני לא זוכר את השם של המקום, תחפש.

ציינתי את זה קודם - Intrepid.

המלצה נוספת - לך להצגה בברודוואי.

מחזק. אם בא לך קומדיה אז מומלץ Avenue Q או Spamalot (אם אתה חובב מונטי פייתון).

הבעיה היחידה שלי היא שאני שומר כשרות,אבל החבר הזה שם הוא דתי אז אני לא חושב שתיהיה לי בעיה.אם אני אצטרך מסעדה כשרה הוא כבר ידע לכוון אותי :)

בניו יורק יש ריכוז היהודים הכי גבוה בעולם, אחרי מדינת ישראל. אני חושב שתסתדר. :)

פורסם

אני אתחיל מהכיוון ההפוך - מה לא כדאי:

אמפייר סטייט - עולים מיליון מדרגות בשביל נוף שהוא לא משהו בכלל.

יש מעלית !! התצפית ממש חובה

אחרי שהבהרנו את הנקודה, עכשיו מה כן כדאי:

רוקפלר סנטר - מרכז קניות עם המגדל אולי הכי גבוה בניו-יורק, תעלה לשם בלילה תקבל נוף הרבה יותר מדהים מאשר האמפייר סטייט.

טיימס סקוור - הכיכר המפורסמת מכל סרט אמריקאי שני, כדאי לעשות שם סיבוב בלילה.

בסופי שבוע מפוצץ, אולי זה הזמן המתאים

יש עוד מקום אחד שלא יצא לי אישית לבדוק אבל מומלץ בחום: נושאת מטוסים שהפכה למוזיאון. אני לא זוכר את השם של המקום, תחפש. כשאני הייתי בניו-יורק בדיוק סגרו את האזור לטובת הצילומים של I Am Legend (הסצינה שוויל סמית' משחק גולף על הספינה).

המלצה נוספת - לך להצגה בברודוואי. רציתי בזמנו ללכת להצגה שעשו על Shrek אבל בסוף זה לא יצא אל הפועל מסיבות שונות.

יש טובות, מלך האריות ובילי אליוט

לגבי אוכל - תנסה להימנע מג'אנק פוד. בהתחלת הטיול שלי לא הייתי שבוע בשירותים בגלל האוכל הזה ותופעות הלוואי בהתאם. תנסה ללכת לרשתות שהן מעל אוכל הזבל של מקדונלדס ושות', למשל יש את רשת Subway (או Sbarro? לא זוכר...) שמציעה בתפריט שלה גם פירות ואוכל באיכות יותר גבוהה שלא יעשה לך תקלות במעיים.

דווקא הג'אנק בOUT אוכל בריאות IN

מקווה שעזרתי :)

פורסם

לדעתי שווה מאוד לעלות לאמפייר סטייט!

אל תדאג, בניו-יורק יש כמויות של מסעדות כשרות(אני גם שומר כשרות) משפיק שתעצור חרדי ברחוב ותגיד לו KOSHER FOOD הוא ייתן לך המון המלצות.

לטיימס סקוור, בפעם הראשונה חובה בלילה, אני לא הסכמתי ללכת ביום וזה שווה את זה, הכיכר הזאת מדהימה בלילה.

פורסם

יש בטיימס סקוור מזללה שיש בה כל מיני סוגי בשרים והיא מומלצת ברמות.

יש גם סנווצ'יה שנקראית Kats's או משהו, מקום יהודי אאל"ט, לא יודע עד כמה הוא כשר אבל תברר. אני מבטיח לך, אני שם כסף, שאתה לא גומר שם את הסנביץ' הממוצע (שזה לחמניה גדולה עם איזה 600 גרם בשר בפנים, חרדל מיונז ובערך כלום חוץ מזה - ותאמין לי זה טעים אש).

בגראונד זירו אין הרבה מה לראות, אבל מומלץ לבקר בכל מקרה. יש שם כמה בתי קפה נחמדים מסביב.

תבקר גם בסיפרייה העירונית, מקום נחמד וחביב (ודוגמא לאיך ספרייה צריכה להיראות). יש גם כל מיני מונומנטים ופסלים (כמו זה של הגלובוס וזה של הנוזל השחור והאדום) שהם אחלה של PHOTO OP.

פורסם

שכחתי לציין בקשר לגראונד זירו, באמת אין הרבה מה לראות, אבל המקום הוא מקום "עוצמתי", ממליץ ליהיות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים