עבור לתוכן

נוסע בספטמבר למהנטן - איפה כדאי לבקר?

Featured Replies

פורסם

אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי.

בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט.

חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר.

אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד

תודה רבה מראש :)

נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )

פורסם

בגראונד זירו אין משהו מיוחד, אתר בניה.

אבל ליד יש את הכלבו הענק סנצ'ורי 21 עם מלא מותגים בזול, חובה.

מחשבים אתה יכול לראות במרכזים הענקיים של אפל ליד חנות הצעצועים שוורץ וברחוב 14

גם תסתכל בבסט בי ובחנות J&R ליד תחנת פולטון באיזור גראונד זירו

פורסם

אחח...מנהטן...תהנה :xyxthumbs:

פורסם

חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר.

תזדרז, לפני שהמקום יהפוך למסגד לסימון ניצחון הג'יאהד על המערב המפגר.

פורסם

תזדרז, לפני שהמקום יהפוך למסגד לסימון ניצחון הג'יאהד על המערב המפגר.

:hizuk:

כשאני הייתי בפסל החירות לפני הרבה זמן יש תור עצום פשוט ובשביל להגיע הכי גבוהה זה רק דרך המדרגות ושם התור הענק. יש לך אפשרות לעלות במעלית אבל לא עד הסוף.

יש הרבה מה לעשות במנהטן, סע גם לDowntown, מקום שפתוח כל הזמן.

פשוט טירוף.

ותהנה.

פורסם

אם אתה בקטע של מוזיאונים, אז יש את המוזיאון לאומנות מודרנית (MOMA), מוזיאון המטרופוליטן שאפשר לבלות בו ימים, מוזיאון הטבע, ומוזיאון ה-Interpid (שלצערי לא יצא לי להיות בו כי הוא היה בשיפוצים תקופה ארוכה).

פורסם

:hizuk:

כשאני הייתי בפסל החירות לפני הרבה זמן יש תור עצום פשוט ובשביל להגיע הכי גבוהה זה רק דרך המדרגות ושם התור הענק. יש לך אפשרות לעלות במעלית אבל לא עד הסוף. ותהנה.

אתה יכול לחסוך את התורים והתשלום, קח מעבורת חינם לסטיטן איילנד, המעבורת עוברת מול פסל החירות, כשתגיע לסטיטן איילנד תעלה עליה מחדש ובתוך שעה אתה שוב במנהטן, בלי תורים ובחינם.

פורסם

חוץ מזה שאם זכרוני אינו מטעה אותי, פסל החירות אמור להיות בשיפוצים (לא זוכר מתי הם יתחילו)

והכניסה אליו תהיה סגורה במשך מספר חודשים

פורסם

אם יש לך זמן לזה ואתה אוהב רכבות הרים, שווה להשקיע יום אחד בנסיעה לSix flags בניו ג'רזי, כשאני הייתי שם לפני כמה שנים אפשר היה להשיג במחיר מבצע כרטיס אוטובוס הלוך חזזר + כרטיס כניסה לפארק, רוב הסיכויים שזה לא השתנה.

לגבי גאדג'טים שווה לקפוץ ל -Hammacher Schlemmer יש להם לא מעט דברים מגניבים ויחודיים.

אם אתה אוהב אוכל סיני ולא שומר כשרות כדאי מאד לאכול באחת ממסעדות הפועלים ברובע הסיני, אחלה אוכל ומאד בזול.

אם אתה אוהב סושי אז יש מלא מסעדות סושי טובות וזולות - sushi mambo בבליקר למשל מומלצת.

פורסם

מחזק לגבי האוכל הסיני, אוכל זול וטעים.

חוץ מזה שאם זכרוני אינו מטעה אותי, פסל החירות אמור להיות בשיפוצים (לא זוכר מתי הם יתחילו)

והכניסה אליו תהיה סגורה במשך מספר חודשים

רק מ-2011.

פורסם

אתה חייב ללכת לB&H זו חנות הצילום והגדג'טים הכי גדולה שראיתי ולא רק זה היא גם בבעלות יהודית אז עוד יותר טוב

לגבי פסל החירות, אני מחזק את הדברים שנאמרו, אל תנסה לעלות, סתם תבזבז חצי יום, קח את המעבורת לסטטן איילנד

פורסם

ממליץ לעלות לראש פסל החירות רק אם יש לך די הרבה זמן, אני הייתי וזה חוויה שלא הרבה חוו.. אם אתה הולך תצפה לה-ר-ב-ה בדיקות בטחוניות (משהו כמו 5-6 בדיקות)

פורסם

B&H

בעזרת השם

Bעזרת Hשם

פורסם

אני אתחיל מהכיוון ההפוך - מה לא כדאי:

אמפייר סטייט - עולים מיליון מדרגות בשביל נוף שהוא לא משהו בכלל.

פסל החירות - העלייה לפסל הוגבלה לגובה מגוחך כדי שלא יהווה מטרה לטייס המתאבד הבא.

גראונד זירו - אין מה לראות שם. בקרוב מסגד (?)

אחרי שהבהרנו את הנקודה, עכשיו מה כן כדאי:

רוקפלר סנטר - מרכז קניות עם המגדל אולי הכי גבוה בניו-יורק, תעלה לשם בלילה תקבל נוף הרבה יותר מדהים מאשר האמפייר סטייט.

טיימס סקוור - הכיכר המפורסמת מכל סרט אמריקאי שני, כדאי לעשות שם סיבוב בלילה.

יש עוד מקום אחד שלא יצא לי אישית לבדוק אבל מומלץ בחום: נושאת מטוסים שהפכה למוזיאון. אני לא זוכר את השם של המקום, תחפש. כשאני הייתי בניו-יורק בדיוק סגרו את האזור לטובת הצילומים של I Am Legend (הסצינה שוויל סמית' משחק גולף על הספינה).

המלצה נוספת - לך להצגה בברודוואי. רציתי בזמנו ללכת להצגה שעשו על Shrek אבל בסוף זה לא יצא אל הפועל מסיבות שונות.

לגבי אוכל - תנסה להימנע מג'אנק פוד. בהתחלת הטיול שלי לא הייתי שבוע בשירותים בגלל האוכל הזה ותופעות הלוואי בהתאם. תנסה ללכת לרשתות שהן מעל אוכל הזבל של מקדונלדס ושות', למשל יש את רשת Subway (או Sbarro? לא זוכר...) שמציעה בתפריט שלה גם פירות ואוכל באיכות יותר גבוהה שלא יעשה לך תקלות במעיים.

מקווה שעזרתי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים