פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים טוב אז ככה יש לי 2 טפסים שצריכים להיות קשורים אחד לשני בקשר של:לחיצה בטופס אחד על אחד מ-3 הכפתורים שיש בטופס הזה תסגור את הטופס הזה ותפתח את השני עם ערך למשתנה גלובלי(public) אשר נקבע לפי הכפטור שלחצו עליו (בעט לחיצה על כל אחד מהכפטורים אני שולח לפונקצייה את הערך שצריך להיות למשתנה הזה ואני רוצה לדעת מה לכתוב בפונקציה הזאת כדי לסוגר את הטופס הזה ולפתוח את החדש)בעייה אחרת שלי היא לקבוע עדיפות לאחד הטפסים משמע:הוא פותח כודם את הטופס השני ולא את זה שנאי רוצה לפחות ראשון...קצת מידע טכני:לטופס עם ה-3 כפתורים קוראים LevelSelctולשני- זה שנפתח ראשון אבל צריך להיפתח רק אחדי הלחיצה על אחד הכפתורים בטופס LevelSelct קוראים GameFormתודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!!!!!אור חן
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים לא בדיוק הבנתי את השאלה אבל לפי מה שהבנתי את יכול להגדיר את המשתנה תחת הקוד של sun main ואז הוא יהיה לכול התוכניתובקשר ללהראות את הטופס השני אתה יכול לעשות את זה (הקוד של הכפתור)levelselct.hidegameform.showולבעיה השניה אתה צריך לפתוח בטפריט הראשי את הטפריט project ואז למטה project propoties או איך שלא רושמים את זה ושם אתה יכול להגדיר איזה טופס יטען בהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.