עבור לתוכן

איפה ניתן להשיג בארץ Skittles?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי, מלבד מקום אחד בהרצליה שם זה לא טרי.

תודה לעוזרים!

• תגובות 33
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה עתיקת ימים ;D

בזמנו התפסתי בזווית העין בתחנה מרכזית בנתניה באחת החניות האלו בצד ,אבל זה היה מזמן ואני לא בקרתי שם מאז (ספק אם יש שם עדיין את החנות ,בטח ובטח שאתה הSkittles אני לא אצפה למצוא ).

פורסם

יש בבעלותי מכונות ממתקים, במקרה יש לי שקית של 2 ק"ג של סקיטלס שקניתי מהיבואן שאני לא צריך.

אני גר במרכז, אם תרצה אני אוכל למכור לך. פנה אליי בפרטי.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני צריך מקום לאספקה רציפה בכמויות קטנות.. לקנות בבת אחת 2 קילו מאוד מסוכן למערכת העיכול שלי..

תודה בכל אופן

פורסם

בעבר , ברשת טיב טעם (טיב טעם בעיר אאל"ט) היה ניתן להשיג שקיות של סקיטלס - במקרה היום הייתי בחנות כזאת וחיפשתי סקיטלס ;D ;D

אבל לצערי לא היה :'( :'(

האופציה הטובה שנשארה לי היא להזמין מEBAY.

אם אתה רוצה , יש את החנות הזאת באיביי שמוכרת סקיטלס ועוד כל מיני דברים:

http://cgi.ebay.com/AMERICAN-CANDY-ASSORTMENT-SKITTLES-5-Flavors-25-Bags_W0QQitemZ110335774424QQihZ001QQcategoryZ14307QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

זה לדוגמא , "מארז" של 5 טעמים של סקיטלס ומכל טעם 5 שקיות (סה"כ זה ספציפית יוצא כמעט 1.5 ק"ג)

פורסם

אילת

יש הרבה פה :)

פורסם

בדיוטי פרי

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על התגובות.. אחפש בטיב טעם ואעדכן.

פורסם

בצפון בעיקר בחיפה יש כמעט בכל חור שמוכר ממתקים...

פורסם

מול חונים קונים בראשל"צ יש קיוסק שמוכר את הסקיטלס בקופסאות קרטון בטעמים ירוק (חמוץ?) אדום וסגול.

פורסם

רק כדי לעשות סדר למכורים כי אני פעם עשיתי תחקיר יסודי על העניין:

בתוך הסקיטלס יש סוג של ג'לי. למי שלא ידע עד היום ג'לי או ג'לטין מפיקים מעצמות של בעלי חיים. היה על זה פעם תביעה יצוגית נגד שטראוס, שלא אמרו שיש במילקי ג'לטין מבעלי חיים. אפשר להפיק ממקורות אחרים אבל זה יותר יקר.

בכל מקרה, החיות שמהן מפיקים את הג'לטין בסקיטלס הן לא בדיוק יהודיות מכאן שסקיטלס לא מקבלת תעודת כשרות מהרבנות. סקיטלס לא תשנה את הסוכריות שלה בשביל הישראלים מן הסתם. מצד שני מוצר שאין לו כשרות לא הרבה יבואנים רוצים להביא לארץ כי אי אפשר להכניס אותו לסופרים הגדולים, למכולות וכו'.

אז מי שרוצה רק בדיוטי פרי או בחו"ל. הן נשמרות לדי הרבה זמן (בקיץ עדיף במקרר ו"להפשיר" קצת כל פעם) אז אין בעיה לקנות את הקופסאות הגדולות.

פורסם

מול חונים קונים בראשל"צ יש קיוסק שמוכר את הסקיטלס בקופסאות קרטון בטעמים ירוק (חמוץ?) אדום וסגול.

ועניין הכשרות לא מעניין אותי, ואני גם די בטוח שלא מעניין חלק נכבד מהפורום פה.

פורסם

דעה אישית- הסקיטלס שנמכרים בארץ בפיצוציות בקרטונים קטנים (בגודל של בין קופסאת מסטיקים לקופסאת סיגריות) לא בדיוק באותו הטעם של הסקילטקס מחו"ל שקניתי מספר פעמים בחיי.

הדרך הכי טובה וזולה זה כמו שנהוג לעשות בהרבה דברים- להביא עם "הדוד מאמריקה". זה פשוט עולה שם גרושים. ב-10 דולר בערך אפשר לקנות שקית של קילו שתספיק לך לחודש בכיף אם אתה אוכל בצורה "זהירה" ולא מכור. מנסיון כשהבאתי מקנדה שקית של 200 גרם בערך, זה עלה לי 3 דולר אאל"ט. כמובן שכמו כל דבר טוב, זה עובד בסיטונאות- תקנה יותר, היחס עלות- כמות יקטן.

בתאבון! :jump1:

פורסם

איזה באסה

הלכתי לקיוסק הקרוב לקנות סקיטלס ואז התברר, שהוא כבר לא מוכר אותן :(

אגב, הבנתי שהג'לטין מהן הסוכריות מופקות מגיע מחזירים, אני לא יודע אם זה נכון.

פורסם

זה הרבה יותר מדוייקת ממה שאתה חושב, היה על זה כבר דיון כאן. (כן, חזירים)

... אם זה מפריע לא חסר ממתקים כשרים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים