עבור לתוכן

מעבד P4 3.0GHZ יש לו סיכוי להריץ 1080P? עם קודאקים מסויימים

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי p4 3.0ghz s478 עם 1.0GB DDR400 וWIN7 ULTIMATE X86 (עובד מעולה) וכרטיס מעפן MX4000 64MB DDR AGP8

הבנתי שעם MPC -HC אפשר להריץ 1080P רק הבנתי שצריך להסיר קודאקים וכו..

תעזרו לי בבקשה מה אני צריך לעשות.

אגב מותקן לי קודאקים גרועים של ליונטורק משהוא כזה אז הבנתי שנדפקה ההתקנה?.

אני לא מדבר על מעבר לכרטיס עם האצת חומרה (כמו HD2400 )

אלה לנצל יותר טוב את המעבד.

תודה לעונים.

פורסם

עם CoreAVC שיודע לנצל hyper-threading הוא יסחוב אחוז גדול מתכני ה1080P שיש, אבל זה יהיה לו כבד. משמע - אם תריץ עוד דברים קצת כבדים במקביל (וזה יכול לכלול דפדפן עם flash), יהיו קרטועים.

מנסיון של מי שיש לו מעבד בדיוק כזה.

פורסם

"תשיג" את הנגן SPLASH PRO.

פורסם

נגן מעניין, הלייט לא יתמודד עם זה?

פורסם

יתמודד.

פורסם
  • מחבר

עם CoreAVC שיודע לנצל hyper-threading הוא יסחוב אחוז גדול מתכני ה1080P שיש, אבל זה יהיה לו כבד. משמע - אם תריץ עוד דברים קצת כבדים במקביל (וזה יכול לכלול דפדפן עם flash), יהיו קרטועים.

מנסיון של מי שיש לו מעבד בדיוק כזה.

אתה יכול לפרט בבקשה יותר על תמיכה בHT בCORE AVC??

דרך אגב אני מניח שהיה לך XP בזמנו? למרות שאני הופתעתי שWIN7 עובדת מעולה לסרטים אופיס ואינטרנט מה שויסטה בזמנו לא כל כך הצליחה כמו שצריך.

ומישהוא בבקשה יכול להסביר לי על SPLASH PRO חיפשתי בגוגל וראיתי שזה נגן חדש עם אפשרויות האצה אבל לא הבנתי כל כך במה מדובר.

כי בדרך כלל זה למחשבים עם כרטיס DX10 שאני חושב שכמעט לכולם יש האצת 1080P.

פורסם

CoreAVC הוא מפענח HD יעיל ביותר (לא חינמי), שיודע (לפחות בגרסאות האחרונות) לנצל hyperthreading כדי להגיע לתוצאות טובות יותר.

פורסם

חשבתי גם להגיד לו על זה, השאלה אם המעבד שלו תומך ב-hyperthreading.

בכל מקרה, אם הוא צודק אז תראה מה תעשה:

תוריד תוכנה KMplayer, אחר כך תוריד את CoreAVC.

לך ל-KMPlayer ושם בהגדרות חפש Internal Codecs או משהו כזה ותוריד ממנו את הסימון מ-H.264 או כל מה שדומה לזה אם אתה מכיר.

אחר כך תלך ל-External Codecs ותחת H.264 תשים את CoreAVC.

היא תנצל את 2 הליבות שאולי יש לך....

פורסם
  • מחבר

^תודה אני ינסה את זה ויעדכן.

אגב אני מניח שהוא תומך בH.T מכיוון שמזוהה 2 ליבות גם בTask Meneger וגם בDevice Manager

פורסם

הCOREAVC אכן פועל ומספק בדיוק אותה חוויה כמו עם הSPLASH. אתם אומרים שהCORE מנצל HT, אז ה SPLASH מנצל את הGPU. אולי יש דרך לנצל את שניהם?

פורסם

ל-CoreAVC יש אפשרות לנצל Cuda בכרטיסי מסך תומכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים