עבור לתוכן

מחפש את האתר בעזרתו יצרתי את התמונה הזו

Featured Replies

פורסם

שלום מקווה שאני במקום הנכון ושזו שאלה שיש לה תשובה...

לפני שנה יצרתי את התמונה המצורפת באתר שבו אפשר לבחור כל מיני אפשרויות לפרצופים, לבוש, תכשיטים, תסרוקות וכך להרכיב לך כל מיני דמויות.

לצערי כל התמונות שיצרתי באתר זה אבדו עם הדיסקונקי. הייתי מעדיף למצוא את האתר המקורי ולא אתר אחר אלטרנטיבי מסיבות שלי שמסובך לפרט.

תודה רבה על העזרה

[attachment deleted by admin]

פורסם

שלח לינק לקובץ המקורי - לא משהו שעבדת עליו

יכול להיות מאוד שהמידע שאתה מחפש נמצא במטהדטה (EXIF )

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

שלום, תודה על התגובה. לא בטוח שהבנתי - זהו הקובץ היחיד שיש לי וחוץ מזה באתר הזה אתה יוצר את התמונה מאפס - בוחר פנים אף עיניים וכו ואז שמרתי את התוצאה כקובץ. אשמח אם תוכל להסביר.

פורסם

בקבצי תמונה קיים מידע טקסטואלי - כמו מתי צילמו, באיזה מצלמה טקטסט חופשי ועוד\במידה והתמונה עברה מניפולציה בד"כ מידע זה הולך לאיבוד

בדקתי את הקובץ שצירפת - אין בו מידע \EXIF יעיל

פורסם

תנסה לחפש תמונה זהה, בעזרת האתר הזה:

http://www.tineye.com/

פורסם
  • מחבר

תודה חברים, אני מניח שזו אשמתי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך ולכן אני מניח שחשבתם שמדובר בתמונה מצולמת שעברה איזו עיבוד. ובכן לא כך הוא אלא הרבה יותר פשוט. את התמונה (או אולי זו מילה מטעה וזה ציור) יצרתי מאפס באתר עצמו - כמו שכתבתי אפשר לבחור כל מיני פרצופים נדמה לי ולשחק עם השיער, בגדים, סוג צוואר או סנטר להוסיף אביזרים וכו'. לכן התמונה הזו לא מופיעה בשום אתר. אם יש לכם אתר אלטרנטיבי שעושה את זה אני גם אשמח.. תודה

פורסם
  • מחבר

חבל שלא הצלחת להתאפק...אם אינך יכול לעזור למישהו בלי להתנשא אז עדיף שלא תעזור בכלל (ודרך אגב החיפושים המהוללים שלך הניבו אתרים מאותו סוג אבל לא בדיוק מאותו סיגנון כמו האתר המקורי ...ואפילו אני כבר הצלחתי למצוא את רובם קודם...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים