עבור לתוכן

בעיה מוזרה ומדאיגה במחשב - התפתחויות בעמוד 3

Featured Replies

פורסם

אני לא מאמין שהאזוניות או הרמקולים גרמו לזה (פשוט כנראה שקובץ שקשור בהם היה גם הוא טעון בזיכרון במהלך הקריסה), אבל תנסה לנתק אותם כך שתשאר רק עם מקלדת ועכבר ותבדוק אם יש שינוי.

אם שוב מתרחשת קריסה תעלה את ה-minidump העדכני ביותר.

פורסם
  • מחבר

עודכן הפוסט הקודם:

אני לא מצליח להפעיל את MEMTEST. אני משתמש ב-DAEMON TOOLS כדי לפתוח את ה-ISO אבל אין שם אף קובץ שאני יכול לעשות בו שימוש... למה זה?

עריכה:

צמצום מקורות הבעיה? באמצע משחק, כשמחוברים רק העכבר והמקלדת (הרמקולים אפילו לא היו דלוקים, כלומר מבחינת המחשב הם לא שם, נכון?) ל-USBים, ה-RAINMETER שלי התרסק. מייד אחריו התרסק המשחק (JUST CAUSE 2). המחשב לא קיבל מסך כחול אלא המשיך לפעול "כרגיל".

ה-RAINMETER שלי קורא נתוני מערכת כמו זיכרון פיזי/וירטואלי, מאמץ, מקום פנוי על הכונן הקשיח וכו'. בנוסף יש לו גם ממשק שליטה על נגן המוזיקה אך מכיוון שהוא לא פעל לא הייתי מכליל אותו כגורם מפריע.

לדעתי משהו בלוח האם השתבש בחיישנים אולי, ולכן גם ה-RAINMETER התרסק.

כמו כן בזמן כתיבת ההודעה מערכת ההפעלה עשתה מין פליק כזה, חזרה למאית-שנייה ל-THEME המקורי ואז חזרה למצב רגיל. ההודעה הבאה עלתה על המסך:

DESKTOP WINDOW MANAGER STOPPED WORKING AND WAS CLOSED. זה חזר על עצמו פעמיים.

Files that help describe the problem:

C:\Users\Yoav\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_Dwm.exe_2883b2bdc4c35ba7fb2e86b136d416eefd67be9_cab_09db42ab\WER423E.tmp.appcompat.txt

C:\Users\Yoav\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_Dwm.exe_2883b2bdc4c35ba7fb2e86b136d416eefd67be9_cab_09db42ab\WER426D.tmp.WERInternalMetadata.xml

C:\Users\Yoav\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_Dwm.exe_2883b2bdc4c35ba7fb2e86b136d416eefd67be9_cab_09db42ab\WER426E.tmp.mdmp

C:\Users\Yoav\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_Dwm.exe_2883b2bdc4c35ba7fb2e86b136d416eefd67be9_cab_09db42ab\WER429E.tmp.WERDataCollectionFailure.txt

בעיית תוכנה? בעיית חומרה? אני עושה שיחזור מערכת ונקווה לטוב.

פורסם

תצרוב את ה-ISO (כ-Image לא DATA) לדיסק ותעשה ממנו BOOT, אני לא חושב ש-Daemon tools מאפשרת לעשות זאת מתוך מערכת ההפעלה וגם אם כן זה יהיה הרבה פחות אמין.

פורסם
  • מחבר

לאור המידע שעדכנתי למעלה, האם אתה חושב שמדובר בבעיית תוכנה?

פורסם

ההודעה DESKTOP WINDOW MANAGER STOPPED WORKING AND WAS CLOSED קשורה לממשק ה-Aero (תהליך ה-DWM של המערכת). זה מעיד על קריסה כלשהי שמקורה ככל הנראה בכרטיס המסך. ביטלת את ה-OC לכרטיס מסך או שאתה עדיין איתו?

קשה לקבוע במה מדובר כי כבר התרחשו מספר תופעות וקריסות שונות וכל העניין מתחיל די להתפזר במקום להפוך לממוקד יותר. זה עדיין לא פוסל בעית חומרה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי שחזור מערכת וביטלתי את ה-OC לכרטיס.

נריץ בדיקה עם משחק ונדווח מה חדש.

אגב תודה רבה רבה על העזרה והתגובות המהירות :)

עריכה:

עדיין יש קראשים, גם בלי OC. למרות שעכשיו זה החזיק יותר זמן מבד"כ.

גם הפיירפוקס התרסק בפתאומיות.

פורסם

זה מגיע למצב של Restart או שרק היישומים קורסים?

תבצע בדיקת זיכרון רק כדי להשלים את סדרת הבדיקות.

מה האירועים שמופיעים ב-Event Viewer בנוגע לקריסות האחרונות?

לפני הכל, תאפס BIOS שוב. אמרת שהוא התאפס לבד, אבל כדי לוודא זאת תאפס אותו ידנית (Load Optimal Settings או משהו דומה).

פורסם
  • מחבר

רק היישומים קורסים. כבר התקדמות :P

אנסה להריץ בדיקה עכשיו כמו שהסברת לי קודם.

אם הבדיקה תצא תקינה אאפס את הביוס שוב.

פורסם

עדיף לאפס את ה-BIOS לפני הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

באמצע חיפוש אחר הגדרה מסויימת בביוס (כי גם אחרי איפוס זה לא עזר), גיליתי את מקור הבעיה.

הזיכרון היה על 1066MHZ והלוח תומך רק עד 800. אני לא יודע איך לא נזכרתי שעשיתי DOWNCLOCK לזיכרון (ובגלל זה איפוסים לא עזרו). כנראה שהביוס התאפס על עצמו כבר כשניסיתי להדליק ולכבות הרבה פעמים את המחשב (כמו שדיווחתי בתחילת הדיון, זה קרה בהתחלה התחלה, כשרק נתקלתי לראשונה בבעיה) ופשוט שכחתי שהזיכרון צריך להיות על 800.

הכל פועל מצויין בינתיים.

תודה רבה על הסבלנות והעזרה, פורום נהדר =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים