פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר הורדתי אותו... והוא באמת יותר מהיר! וגם סוף סוף שינו את הנגן שהגיע עם החבילה הקודמת!! עכשיו הוא הרבה יותר ממוקצע, ועדיין מהיר וקל מאד... (ובכל זאת לא נראה לי שאני ישתמש דווקא בו) בקיצור מומלץ!
פורסם 2002 במרץ 423 שנים הנה עכשיו זה כבר עולה כסף אם רוצים גירסת PRO. שום דבר כבר לא נשאר חינם היום.. גררררררררררררר
פורסם 2002 במרץ 423 שנים אפשר את הפרו בחינם עם פרסומות...איפה מופיעות הפרסומות ? אם אני אדחס סרט עם הפורמט הזה אז יהיו עליו פרסומות או מה ?
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר לא בדקתי.. אבל אני מניח שהפרסומות הם בתוכנה עצמה... או באיזו כתובית שתופיע בסרט כמו "unregistered copy" או משהו כזהאבל איפה שהורדת את התוכנה יש טבלה... שם משווים בין שלושת "החבילות".אני זוכר שיש פרו בחינם עם פרסומות ופרו בשלושים דולר (מן הסתם בלי). :smoke:
פורסם 2002 במרץ 523 שנים מחבר אם אתם רוצים להוריד את גירסת ה-pro ללא פרסומות אפשר להוריד ב-edonkey .זה היה די ברור שיצאו גרסאות לא חוקיות של התוכנה...אבל היתרון היה באיכות הקידוד הגבוהה ובחופשיות המוחלטת שלו...
פורסם 2002 במרץ 523 שנים הנגן נראה נפלא, אבל חסרה לו תכונה אחת חשובה ביותר: Playlists... מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מאפשרת יצירת רשימה של סרטים וכמו כן, מאפשרת שינוי הפורמט של הסרט? (3:4, 9:16 וכו') עריכה: לא משנה, גיליתי שהZoom Player שלי יודע לעשות בדיוק את מה שאני צריך
פורסם 2002 במרץ 623 שנים באתר עצמו כתוב הגרסה עם הפרסומות מעלה פרסומות כאשר אתה ברשת לא כאשר אתה משתמש בתוכנה לתענתם אפשר להגביל את מספר הפרסומות ל5 בשבוע (לא נורא ) ואם מוחקים את התוכנה הפרסומות מפסיקות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.