עבור לתוכן

קבצי avi ענקיים

Featured Replies

פורסם

היי

הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit .

סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון.

המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור.

הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB .

איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי :lol: ?

פורסם

אם אני זוכר נכון, avi הוא פורמט לא מכווץ, ולכן הקובץ בגודל מפלצתי שכזה.

תחפש פורמט אחר להמיר אליו, אחד שהוא כן מכווץ.

דוגמאות מתוך ויקיפדיה:

MJPEG · Motion JPEG 2000 · MPEG-1 · MPEG-2 (Part 2) · MPEG-4 (Part 2/ASP · Part 10/AVC) · HEVC

H.120 · H.261 · H.262 · H.263 · H.264

AMV · AVS · Bink · CineForm · Cinepak · Dirac · DV · Indeo · Microsoft Video 1 · OMS Video · Pixlet · RealVideo · RTVideo · SheerVideo · Smacker · Sorenson Video & Sorenson Spark · Theora · VC-1 · VC-2 · VC-3 · VP3 · VP6 · VP7 · VP8

פורסם

AVI זה רק שם סיומת של קובץ והוא יכול להיות גם מכווץ וגם לא.

אתה צריך לחפש בתוכנה הגדרות כיווץ. חפש לשים לו קידוד של XVID או H.264 עם ביטרייט 1000 בערך ותמיר אותו עם ההגדרות האלה.

פורסם

היית משאיר אותו על WMV ועושה רק קידוד מחדש

אני משתמש ב AVS CONVERTER כבר שנים מת על התוכנה הזאת

AVI אפשר בהחלט לקבץ כנראה שלא הגדרת נכון

פורסם

היי davidcohen, איך הצלחת להוריד את הכתבה ממאקו? אני לא מצליח להוריד משם וידאו מזמן, לא עם Orbit ולא עם Flashgot, זה היה סירטון שהם פשוט איפשרו את ההורדה שלו או שאתה מצליח להוריד הכל?

פורסם

מצטרף לשאלה.גם אני משתמש באורביט ואני לא מצליח להוריד שום דבר ממאקו,בניגוד ליוטיוב למשל

שאורביט מוריד משם בקלות.

פורסם

IDM ממה שידוע לי מוריד יופי..

וממה שזכור לי פעם הייתי מנקה קבצים זמניים ומפעיל רק את הסרטון

ואז הולך לתיקיה של קבצי אנטרנט זמניים ומעתיק משם את הסרטון... אולי זה עדיין עובד אין לי מושג

פורסם
  • מחבר

אתה מפעיל את ה Grab++ באורביט ואז פשוט מפעיל את הסרטון באתר.

ברגע שהסרטון פועל הוא מופיע לך בחלון של הGrab++ , אתה מסמן אותו ולוחץ להוריד.

בקשר לגודל של הקבצים פשוט הייתי צריך לשים קידוד Xvid כמו שאמרו פה למעלה

פורסם

:kopfpatsch:

אני לא מבין את זה, תמיד השתמשתי ב-Grab++, כנראה ששכחתי מרוב שיש לי הרבה תוכנות והרבה דברים שאני מנסה.

בקשר לבעיה לנגן את הוידאו - BS-Player אחרי שהוא מוריד את כל המקודדים שלו, ו-VLC Player מנגנים הכל יופי ואפשר להזיז את הוידאו לאן שאתה רוצה.

אפילו וידאו שלא היה לו אודיו מאז שהורדתי אותו מלפני איזו חצי שנה (וזה דבר מאוד נדיר אצלי), פתאום התחלתי לשמוע אותו עם VLC אחרי שעדכנתי.

אין סיבה היום להמיר קבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים