פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני רוצה לעשות MIRROR לרייד אצלי (RAID 0) בנפח 320GBוהבנתי שאפשר לעשות את זה דרך תוכנה במקום לקנות הרדיסק שלישי של 320GBניסיתי לעשות את זה דרך R STUDIO אבל לא ממש הצלחתי להבין איך עושים את זה..מישהו אולי מכיר או יכול לתת לי הסבר? אפילו עם תוכנה אחרת..תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים שום תוכנה לא תעשה לך את זה, גבה את המידע, שנה את הרייד בביוס ל0 במקום 1 ושחזר מידע
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר אבל הייתי רוצה משהו שמגבה נגיד פעם בשבוע אוטומטית כבר קרה לי שבטעות כבל לא היה מחובר טוב ונהרס לי המערך והווינדוס לא עלההפעם האחרונה איבדתי קונן שהיו מותקנים בו משחקים..
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר אני אנסה להסביר שוב..יש לי 2 קשיחים של 160GB שמחוברים ב RAID 0ממה שידוע לי אם אני קונה קשיח של 320GB (הגודל הכולל של שניהם) אני יכול לעשות MIRROR וככה אם אחד מהם מתנתקבטעות או מאבד מידע אני לא מאבד שום דבר.יצא לי להבין דרך האנטרנט שבמקום לקנות קשיח אני יכול לעשות כונן וירטואלי בגודל 320GB ושכל המידע ישמר לשם..השאלה היא איך אני עושה את זה?
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים א. אתה לא יכול ליצור MIROR בצורה הזו, בטח לא בבקר המובנה של לוח האם.ב. איפה בדיוק ה320 גיגה האלו ישבו? תזכור אותם בע"פ?
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר טוב.. ממה שהבנתי מויקי זה שאפשר לעשות את זה רק עם שני מערכים של RAID 0 ולהגדיר אותם כ RAID 1בקיצור.. מה שאני צריך:יש אפשרות לעשות גיבוי של נגיד כונן C + D בכונן אחר דרך תוכנה?אבל בצורה מסונכרנת נגיד פעם בשבוע שימחק או יוסיף את הקבצים בלי שכל פעם אצטרך לגבות הכל מחדש..?
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים למה שכתבת קוראים RAID 10. יש מיליון תוכנות שעושות את זה. תשאל בפורום תוכנה.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים תיקון קל... 01 ו 10 הם אותו רייד רק הקדימות של ה רייד הפנימי שונהב10 קודם רייד 1 ואחרי זה 0ב01 קודם רייד 0 ואחרי זה 1בעיקרון אין שום הבדל כמעט... הבעיה? בזבוז מיותר של קשיחים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.