פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים בן אדם מבוגר פשוט חנה באמצע הכביש ונכנס למשך חצי שעה לזוגלובג. יש לאן לשלוח? או שאפשר לשלוח לסל המחזור. Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני חושב שצריך לצלם מעוד זוויות זה נראה כאילו הוא בכוונה לפנות או משהו.. גם שני הרכבים אחריו לא ממש עומדים במקום מותר
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים רק היום קראתי בידיעות על זה שהשופטים בארץ מתלוננים על המכמונות מהירות החדשות של המשטרה שיגבירו את הכמות תיקים אבל אין כוח אדם בשביל לנהל אותםלדעתי התמונה וכל מה שיש לך יכול ללכת לסל מחזור/המשטרה... האפקט יהיה דומה
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני מבין שאתה חדש בנהריהזה נחשב חניה נורמלית בעיר לא נורמלית.אתה לא יכול לדעת מי בעל הרכבשלא תמצא את עצמך מול משוגע זורק רימוניםלא חסר כאלה .בעיר שלנו.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר 72-687-60 תלמד להסתיר טוב יותר את המספר ;D --- אני חדש בנהריה כבר 32 שנה 8) מעבר למשטרה, חשבתי לשלוח את זה לעיתונות.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים כל אחד יכול ללכת למשטרה ולהגיש תלונת אזרח.חובה על משטרה ליפתוח תיק.בו נגיד שהמשטרה בכלל תעשה משהו כי זה כולה חניה, יהיה משפט, הרבה דחיות, הרבה ישיבות, עורכי דין, ואתה תהיה שמה לתת עדות בכל הישיבות. ואם עבירה היה בנהריה משפט יהיה שמה ולא מענין אףאחד שאת בכלל מקרית גת. אתה תיסע כל פעם לנהריה לישיבה.עכשיו נניח את ראיתה בלונדינית שמה אוטו והלכה למספרה.במשפט יבוא 1 גברבר עם שרשרות זהב עם 3 חברים שלו וכולם יעידו שהרכב ניתקע בלי דלקוהם כולם ביחד הלכו לקנות קצת דלק בבקבוק של פלסטיק.אתה יודע הם שקרנים.התובע יודע הם שקרנים.גם השופט יודע הם שקרנים.אבלהם 4 ואתה אחד - וזה סוף המשפט מבחינת השופט.אני הייתי שמה בישיבות בנהריה. לתלונן פעם אחד הספיק לי......
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים למסכן יש רנו סניק מסכנה שבקושי זזה, אתה רוצה עוד לקחת אותו למשפט? קצת רחמנות בנאדם אבל ברצינות, לא יעשו לו כלום. אין לך ניסיון עם המשטרה? אני שואל ברצינות.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני לא מנסה לדרדר לאלימות ואני ממש נגדה, אבל כשאני רואה דבר כזה פשוט בא לי לקחת מפתח ולכתוב לו כמה מילות ברכה על האוטו החדש. אנשים כאלה, שמחרבנים על כל השאר, צריך להעניש בחומרה. אבל לצערי מדינת ישראל לא עובדת ככה...
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים ממליץ לכל ה"פצפיסטים בכח" לקרוא את "נבלות" של יוקם קניוק.לקרוא - לא לצפות. הקלה מיידית של לחץ הדם - מובטחת.(והנאה עוד יותר גדולה למי שבגיל של בערך מדינה שלנו.)
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני מסתובב הרבה בעיר על אופניים..מה לעשות מצוקת החניה בעיר .כמו שאתם רואים בתמונה של הזקן על המדרכהאני מוכן להביא לך כל יום לפחות 5 תמונות דומותאני יצלם אתה תתלונן איפה שאתה רוצה.משטרה עיתונות.ראש העירכל התמונות יהיו שלמרצדסים שחוריםוהרבה-X6מה אתה אומר להתחיל לאסוף לך.?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.