פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים שלום לכל חברי הפורום בירצוני לעשות מערך raid 0 . הבעיה שלי שאני לא ממש יודע איפו הכוננים מיתחברים על לוח האם ואיזה כבלים אני צריך. לוח האם שלי הוא asus p5q-e כמו כן אשמח ליקנות שני הרדיסקים חדשים לצורך העיניין בעלי 1 טרהבייט כל אחד בעלות כוללת של עד 800 ש"ח עם יש המלצות על דיסקים טובים יותר לביצוע ה raid אשמח להמלצות בתודה מראש לכל המשיבים נ.ב עם אפשר לקבל לינק עם תמונות ללוח אם הספציפי שלי ואופן החיבור של ה raid 0 זה יכול ממש לעזור ושוב פעם תודה רבה לכולם ויום טוב
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים לוקח את החוברת של הלוח אם שלך, פותח בעמוד שמדבר על RAID ורואה מה בדיוק צריך לעשות במקרה הספציפי שלך שלב אחרי שלבבגדול אתה צריך להיכנס לביוס ולהגדיר משם RAIDאתה לא צריך שום כבלים מיוחדים ושום דבר מיוחד אחר חוץ מהגדרה בביוס לRAIDלגבי המלצות... סמסונג F3
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר iakovl תודה רבה על התשובה כמו כן פתחתי את החוברת וקראתי את ההוראות הבעיה שהוא לא מראה/מסביר איפו לחבר פיזית את ההרדיסקים כי לפי מה שאני יודע הם לא אמורים להתחבר לסוקטים של ה sata הרגיל אלה למקום מיוחד לזה וזאת בידיוק השאלה כי אני לא יודע(גם אחרי עיון בחוברת) לאן לחבר את ההרדיסקים ותודה שוב פעם
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים המיוחדים זה הבקר SATA הנפרד של הלוח... אל תיכנס לזה, תשתמש בבקר הרגיל = החיבורים הרגילים
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר אתה מיתכוון לחיבורי sata הרגילים שיש ללוח האם? ומה ההבדל בין החיבורים עם יש? ושאלה אחרונה לפי מה שקארתי יש הבדל בביצואי המערכת (אני משחק המון במחשב כמו שאפשר להבין מהמיפרט שלי) האם אני ירגיש את הביצואים במישחקים ובעבודה רגילה ואם כן בכמה והמון המון תודה על העזרה והסבלנות
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני לא בדקתי את הלוח שלך אבל מניח שבדומה ללוח שלי ולשאר לוחות האסוסיש לך חיבורי SATA בצבע אחד וזוג חיבורים שיהיו בצבע כתום ולבןהבקר המובנה של הצ'יפסט עדיף ברוב המקרים המוחלט על הבקר היעודי שיש לזוג החיבורים האלוהאם תרגיש בהבדל? כןבכמה? אין לזה תו תקןתזכור רק שמדובר על RAID מסוכן ושהסיכון לאובדן מידע מוחלט הוא גדול, תגבה מידע חשוב
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר אז עדיף להישתמש בחיבורי sata הרגילים(לפי מה שהבנתי)?זה הלוח שלי (ראשון מלמעלה)ולפי מה שהבנתי אתה אומר לחבר לחיבורים האדומים ליד הסלוטים של הזיכרוןhttp://www.dvhardware.net/article26802.htmlכמו כן אין לי מידע חשוב מה גם שכמו שאמרתי אני מיתכוון ליקנות זוג הרדיסקים חדש לצורך העיניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.