עבור לתוכן

חוות דעת למחשב של dell , כמה שיותר מהר

Featured Replies

פורסם

מפרט המחשב: Dell studio Xps 16

http://www.dell.com/us/en/home/noteb...s&cs=19&~ck=mn

מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר .

מחיר: 1250 דולר

שימושים:

המחשב מיועד למשחקים , כמו nba 2k , football manager , red alert 2 , counter strike

וסוללה של 4 שעות ו51 דקות זה טוב ?

מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר .

ונגיד במקרה שקרה משהו למחשב , האחריות תקפה גם בארץ , כאילו יתקנו לי את המחשב בארץ ? בחינם נכון בלי שאני משלם כלום .. כי כתוב שיש אחריות לשנתיים ...

ועוד שאלה ...

אני קונה את המחשב בארצות הברית , ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס בעברית , איך עושים את זה בהכי פחות כסף ...

(רוצה מקורי , להוריד אני גם יודע) תודה מראש חברה ...

אני מעוניין לקנות את זה מחר אז אני צריך חוות דעת כמה שיותר מהיר , תודה חברה....

פורסם

הקישור שנתת כמובן לא פועל, אבל מכיר את המחשב שאתה רוצה ובלי להיכנס לפרטים למה דווקא אותו ולא חדישים ממנו, יש אותו להשגה בארץ במחיר לא פחות טוב מארה"ב. שווה לך לבדוק לפני ריצת האמוק לקניה בארה"ב.

אתה דואג למע' הפעלה בעברית (אפשר לקנות בזול עם כ.סטודנט) ומה יהיה עם המקלדת? תדביק עליה מדבקות עם אותיות בעברית? (ממש יפהפה).

לגבי האחריות, דל ויבמ הן היחידות (למיטב ידיעתי) שנותנות שרות תיקונים ע"פ תעודת אחריות בינלאומת,י גם בישראל.

פורסם
  • מחבר

כן אבל המחשב הזה טוב למשחקים שאני רוצה , ולגבי המחיר בארץ אז יש הבדל ניכר כי פה הוא עולה 6500 ושמה 5000 שקל אז יש הבדל אחי , ולגבי הווינדויס בעברית איפה אפשר לרכוש עם כרטיס סטודנט ?

לינק :

http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=19&~ck=mn

ולגבי המחשבים החדישים שאמרת , אתה יכול לתת יותר פרטים ? מחשבים של DELL אתה מדבר , כי אני מעדיף DELL....

פורסם

זה לא הוגן לתת כאן לינקים לחברה מסויימת שמוכרת אותו אפילו יותר זול מארה"ב, אבל לא צריך להתאמץ מידי כדי למצוא (זאפ).

שווה לך לבדוק למשל DELL STUDIO 1558, שבין דגמיו השונים תמצא דברים מענינים.

פורסם
  • מחבר

יש לך מסן שנוכל לדבר , או אייסיקיו .... או פייסבוק

[br]פורסם בתאריך: 17.08.2010 בשעה 19:15:45

לגבי הווינדויס בעברית איפה אפשר לרכוש עם כרטיס סטודנט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים