עבור לתוכן

מצב Hibernate צורך חשמל....?

Featured Replies

פורסם

אז ככה מעניין אותי לדעת מה בדיוק צורך חשמל במצב Hibernate (עד כמה שאני ידעתי שום דבר לא צרך חשמל) אבל ע"פ אתר מיקרוסופט:

Hibernation is a power-saving state designed primarily for laptops. While sleep puts your work and settings in memory and draws a small amount of power, hibernation puts your open documents and programs on your hard disk, and then turns off your computer. Of all the power-saving states in Windows, hibernation uses the least amount of power. On a laptop, use hibernation when you know that you won't use your laptop for an extended period and won't have an opportunity to charge the battery during that time.

נלקח מאתר מקירוסופט.

עכשיו הם סותרים את עצמם אז מעניין אותי לדעת בדיוק, אם הכל כבוי (כרטיס מסך, דיסק קשיח, מעבד, התקני USB וכו') אז מה בדיוק צורך חשמל?

ובנוסף לכך, למכר יש מחשב נייד שבו יש נורית המהבהבת ומציינת כי המחשב נמצא במצב Hibernate.

נ.ב.

אתר נוסף שממנו ניתן להסיק כי אין צריכת סוללה (אף על-פי שאינו מקור מהימן)

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

המחשב, כמו רוב המכשירים החשמליים היום, צורך חשמל גם כשהוא כבוי.

במצב היברנציה צריכת החשמל היא כמו של מכשב כבוי (כי הוא באמת כבוי).

להרבה מכשירים חשמליים יש צריכת חשמל במצב "סטנד ביי" - טלויזיה, מחשב, קונסולה, ממיר טלויזיה - כל אלה צורכים חשמל גם כשהם כבויים.

פורסם
  • מחבר

אז השאלה הנשאלת מדוע לא כותבים אותו הדבר על מצב Shutdown...

או מדוע לא אומרים שהם זהים (Hibernate ו-Shutdown) כאשר ההבדל היחידי הוא שמירת התמונה.

אם היית יכול להפנות אותי לאתר מהימן שבו כתוב כי מצב זה אינו צורך סוללה (במחשבים נישאים) וחשמל (במחשבים שולחניים) אני אשמח.

תודה רבה.

ולגבי הסטנד-ביי(Standby) זה "זהה" למצב Sleep במערכת ההפעלה - לא? אז אנחנו בעצם מדברים על דברים שונים פה.

פורסם

לא כותבים את זה על מצב Shutdown פשוט כי לא מדובר עליו באתר הזה.

רוצה להיות בטוח שזה לא מצריך סוללה? תכניס את המחשב שלך ל-Hibernate ונתק את הסוללה. חבר אותה אחרי שעה ותפעיל מחדש את המחשב, והוא יחזור למצב שהוא היה בו קודם.

Standby ו-Sleep הם אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אז אני מניח שזה נכון לגבי הכל במחשב.

:xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 17.08.2010 בשעה 12:01:24

לא כותבים את זה על מצב Shutdown פשוט כי לא מדובר עליו באתר הזה.

רוצה להיות בטוח שזה לא מצריך סוללה? תכניס את המחשב שלך ל-Hibernate ונתק את הסוללה. חבר אותה אחרי שעה ותפעיל מחדש את המחשב, והוא יחזור למצב שהוא היה בו קודם.

Standby ו-Sleep הם אותו דבר.

כן, אבל הם סתם מבלבלים באתר ההוא - שירשמו פשוט שזאת צריכת חשמל פנימית במחשב וזהו.

פורסם

סליחה על הבילבול שאולי גרמתי.

במצב "סטנד ביי" לא התכוונתי למצב "SLEEP" במחשב, אלה למצבים של מכשירים שונים שכבויים אבל מוכנים להדלקה ע"י שלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים