עבור לתוכן

מהו האלבום ששמעתם הכי הרבה פעמים?

Featured Replies

פורסם

הת'רד הזה באמת עשה לי חשק לשמוע את Scenes וגם את images and words שוב אחרי מלא זמן שלא יצא לי (למעט ההופעה ביוני)

תענוג :)

• תגובות 93
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע אני שומע המון את האלבומים של Ayreon - גיליתי את הפרוייקט הזה בזמן האחרון וכרגע אני שומע לאט לאט את כל האלבומים המעולים שלו.

כדאי לך לשמוע את כל ההרכבים של ARJEN LUCASSEN, הבן אדם מוכשר בטירוף. הוא כל פעם מתחיל הרכב חדש, מוציא דיסק וממשיך להרכב

הבא בזאנר שונה לחלוטין (STAR ONE, GUILT MACHINE ובמיוחד SOP).

פורסם

^^

כן, אני אשמע את הכל. בינתיים אני שומע את Ayreon ואחר כך אעבור גם לשאר הפרוייקטים שלו. אני מבין שכדאי להתחיל מ-Stream of Passion?

פורסם

Awake של DT הוא דווקא הדיסק הכי מוצלח שלהם. מצד שני, מיחזרתי הכי הרבה את Train of Thought, שיצא רגע לפני שהם הפסיקו לעשות מוזיקה והתחילו לעשות דאווינים. :-\

פורסם

מעולם לא הבנתי את האנשים שחושבים שAWAKE הוא הדיסק הטוב ביותר של DT. מצד שני - אם אהבת את TRAIN OF THOUGHT :P

פורסם

למען האמת כל פעם כשאני קונה מוזיקה, אני מקשיב למה שקניתי בלופים. לכן כרגע אני מקשיב לאלבום של אלקטרה ולאלבום הופעה של G3, ולפני חודש הקשבתי ל Abney Park, קניתי את שני האלבומים האחרונים שלהם (והם טובים ממש).

מעבר לזה אני בד"כ מקשיב לכל המוזיקה שלי במעורבב, לכן אין לי ממש אלבום מוקשב במיוחד. לעיתים נדירות יש לי זמן וכוח להשיב לאלבומים מסויימים במלואם, אם יש סיבה טובה (כמו בdark side of the moon)

פורסם

יש מצב שאת האלבום coverdale page שמעתי הכי הרבה. הסולן האגדי של whitesnake עם הגיטריסט jimmy page של led zeppelin

פורסם

Echoes silence patience and grace של foo fighters

פשוט חרשתי עליו כ"כ הרבה פעם...

היום אני לא מסוגל אפילו להקשיב לאחד השירים באלבום הזה.

פורסם

למען האמת המצב אצלי די דומה... השיר היחיד שאני לא מעביר כשאני מגיע אליו הוא long road to ruin.

פורסם

Temple of the Dog או Euphoria Morning של כריס קורנל.

פורסם

אני חורש את מטאליקה מהרגע ששמעתי אותם לראשונה.. אז אין לי ספק...

אבל זאת שאלה ממש קשה כי אני חורש 95% מהשירים..

באמרה כללית הייתי אומר Metallica - Ride The Lightening

למרות שקשה לי להגיד את זה חד משמעית..

פורסם

גם לי קשה להחליט על אחד - אז אני אפרט בקצרה

Lonesome Crow - של הסקורפיונס - יצירת מופת בתולית

Temple of the Dog - של חברי להקות הגראנז' - לקחו את כל מה שטוב בסגנון הזה ושמו בתקליט אחד

S&M של מטאליקה ובאותה נשימה Moment of Glory של הסקורפיונס - תענוג תענוג תענוג (יש לי גם את ה-DVD)

Fear of the Dark, Seventh Son of a seven son, Piece of mind של IRON MAIDEN

Troublegum של Therapy

היהודים - מציאות נפרדת

משינה - מפלצות התהילה

החברים של נטאשה - רדיו בלה בלה

songs of faith and devotion - של דפש מוד

לד זפלין - הראשון והשני

No Rest for the Wicked - של אוזי אוסבורן

כל טוב,

גבריאל

פורסם

IRon maiden - Brave new world

Guns n rosrs - apetite for destruction

פורסם

FOREIGNER - Mr. moonlight

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים