פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים נראה לי ש dream theater- metropolis part 2 scenes from a memoryופלייליסט של השירים הכי טובים של לד זפלין/ פינק פלויד/ גאנז אנד רוסס
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים נורא משתנה אצלי, אבל אני מניח ש- Apocalyptica - Reflections.אבל לא שמעתי אותו כבר כמה שבועות...בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד את Ayreon - The Human Equation.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים סביר להניח ש Dream Theater - Metropolis, Pt. 2: Scenes from a Memoryלמרות שהיום אני שומר אותו להזדמנויות מיוחדות.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים System of a Down - Toxicityיש עוד כמה אבל אני לא בן אדם של אלבומים אני מעדיף שירים בודדים.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים לא קשה לנחש שאצלי זה RHCP איזה שמעתי הכי הרבה שלהם? מה שיצא קודם (שומע אותם מ1997) אבל בשלוש השנים האחרונות הייתי אומר Stadium Arcadium שכולל 28 שירים (אלבום כפול).
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים לא קשה לנחש שאצלי זה RHCP אצלי זה דווקא להיפך. אצלי דרים ממש לא הכי מנוגנים. את המקום הזה תופסים Fall Out Boy, אבל אף אחד מהאלבומים שלהם לא יוצא דופן, אז לא יצא לי להקדיש לאף אחד מהם ייותר זמן בצורה משמעותית.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים +1 לדרים ת'יאטר. שומע המון כמעט הכל שלהם, אבל כמובן שבראש ניצב Scenes from a memory.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים sum 41 - All Killer No Filler ובכלל כמעט כל האלבומים שלהםמעל המים - הפיל הכחולואלבום הבכורה של התבלינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.