פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים שאלה פשוטה - תבחרו אלבום יחיד שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים בחייכם.אשמח גם לשמוע פירוט על האלבום ולמה אתם אוהבים אותו.שלי זה כנראה Abbey Road של ה-Beatles. אלבום מעולה שגרם לי להבין שהביטלס זה לא רק להקה עם שירי פופ לבנות (כמו I wanna hold your hand) אלא יש הרבה מעבר. האלבום הזה הוא יותר לכיוון הרוק.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים שאלה פשוטה - תבחרו אלבום יחיד שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים בחייכם.אשמח גם לשמוע פירוט על האלבום ולמה אתם אוהבים אותו.שלי זה כנראה Abbey Road של ה-Beatles. אלבום מעולה שגרם לי להבין שהביטלס זה לא רק להקה עם שירי פופ לבנות (כמו I wanna hold your hand) אלא יש הרבה מעבר. האלבום הזה הוא יותר לכיוון הרוק.על מה אתה מדבר i want to hold your hand אחד השירים במיוחד בגרסא הגרמנית.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים ^^ הייתה תקופה בצבא שהייתי דואג לשמוע את האלבום הזה לפחות פעם ביום.סה"כ קשה לי לומר, כי זה משתנה מתקופה לתקופה. עכשיו זה כנראה Awake של Dream Theater.
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים Alice in chains - DirtFaceliftJar of Fliesהייתי פשוט שומע אותם ברצף בדרך לצבא\מהצבא...
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים אני חושב שאת "רדיו בלה בלה" שמעתי הכי הרבה. אני לא מקשיב למוזיקה באופן קבוע כרגע יש לי דיסק באוטו עם שירים עם BPM גבוה יחסית בשעות שאני על הכביש יש בעיקר מוזיקה מרדימה. בבוקר אני מקשיב לאקטואליה או הדיסק בערב זה תלוי בשעה ב7 יש אקטואליה אבל ב6 יש רק תוכניות ספורט .
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים 1.pf-dark side of the moon2.radiohed - ok computer3.beck - sea changes4.porcupine tree - lightbulb sun5.king crimson - in the court of the crimson king
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים מי ידע שיש לדברים האלה 1.2 מיליון צפיות?והאמת, אהבתי.אלבום אהוב: Audioslavev - Audioslave
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים Guns n' Roses Use Your Illusion 1 למרות שאני חושב שאת Apetite for destruction שמעתי יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.