פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים הי,שידרגתי לווינדוס 7 לפני שבוע וכעת צריכה לתת יותר מקום לטובת כונן C.איך אוכל להקצות ל-C יותר מקום על חשבון כונן D בלי להעתיק את כל הקבצים מ-D לכונן חדש ולפרמט הכל?האם ישנה דרך פשוט להזיז הכל ולהגדיר את המחיצה מחדש?תודה,יפעת
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים ישנו מדריך מפורט במדור המדריכים של האתר.http://hwzone.co.il/guides/manage_partitions
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר כן, ראיתי את המדריך כבר אתמול.תודה.[br]פורסם בתאריך: 17.08.2010 בשעה 12:39:03הי,השתמשתי בתוכנה של המדריך, אך היא עשתה לי רק בלאגן ובסופו של דבר אינה יודעת לההרחיב ולכווץ מחיצה כאשר הכוננים משני צידיה הם PRIMARY ו-LOGICAL.האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מתאימה?תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים התוכנה הזו יודעת לעשות את הפעולות האפשריות. תעלה צילום של מנהל הדיסקים במחשב שלך שנוכל לראות מה הולך שם.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים את צריכה להקטין את הכונן הלוגי שבתוך המחיצה (מההתחלה, פרטים במדריך הנ"ל),להקטין את המחיצה הלוגית ואז להרחיב את מחיצת C.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר אני מבינה, אך התוכנה הספציפית הזו אינה מאפשרת זאת. כפי שאמרתי קודם לכן, הוא מסביר שאינו יכול לעשות זאת עבור מחיצה שנמצאת בין כונן לוגי ובין פריימרי. בטוחה שישנן תוכנות מוצלחות יותר - מבקשת הכוונה. תודה.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אל תשתמשי בWIZARD, תעשי את זה ידנית שלב אחרי שלב בדיוק כמו שמתואר במדריך. אגב, ההערה שהוא כותב היא שצריך 2 מחיצותשממוקמות פיזית אחת ליד השניה בלי קשר לסוג המחיצות.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים את צריכה להקטין את מחיצה E בצד הימני שלהאחרי זה להקטין את המחיצה שעוטפת אותה (שוב להשאיר מקום פנוי בצד הימני שלה.הצעד השלישי הוא להזיז את המחיצה שעוטפת את E ימינה (זה יכול לקחת שעות, ומקווים שאין הפסקת חשמל באמצע)רק אחרי זה אפשר להגדיל את C
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים מחבר אוקיי. עכשיו אני מבינה איך צריך לעשות זאת.המון תודה.לגבי השעות - יעזור אם אעשה פרגמנטציה לפני פעולת ההזזה? (עושה בלי קשר פעם בשבוע)ובאופן כללי - כמה מקום מומלץ להקצות לכונן C?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.