עבור לתוכן

מאיזה חנות כדאי לקנות היום כרטיסי SD ... קיבלתי כסף חזרה על 16GB מזויף מebay

Featured Replies

פורסם

קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 .

בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון .

יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות CLASS גבוה תוודא שהמכשיר תומך במהירויות האלו.

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה רץ לקנות CLASS גבוה תוודא שהמכשיר תומך במהירויות האלו.

עשו בדיקות אבל לא הרבה. זה מגיע ל15MB לשניה עם class 6 וקרוב ל13MB עם4 class

http://www.smartqmid.com/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=454

לא מצאתי מישהו שעשה בדיקה עם CLASS 10 . עדיין מהירות כתיבה לא הכי מעניינת גם ככה. כל מה שיוכל להוציא מהכרטיס 15 מגה לשניה יהיה טוב. אם הוא מגיע ל15 מגה זה אומר שהוא עובד ב4bit עם שעון מעל 25 מגה-הרץ. המקסימום האפשרי הוא 12.5 מגהבייט בסטנדרטי ו25 מגהבייט במהיר (שעון של 50 מגה-הרץ).

פורסם

אני היתי הולך על EBAY, תקנה ממישהו אמין ולא יהיו בעיות.

אני קניתי את שלי לפני חודש שם, CLASS 6 8GB חסכתי יותר מ-30% מהמחיר בארץ..

פורסם

הפרש המחירים בין כרטיסי ה- SDHC בארץ לחו"ל הם שקלים בודדים (בייחוד נפחים לא גדולים כמו שאתה צריך), לדעתי לא משתלם לקנות בחו"ל.

אני יכול להמליץ לך חנות זולה ואמינה העובדת עם היבואנים ותקבל אחריות מלאה - פוטופילם

פורסם
  • מחבר

תמול בEbay הצלחתי לנצח מחירה פומבית על 16GB ויצא 18 דולר כולל משלוח (70~ שקל) . המוכרת היא מישהי שהתגובות השליליות שלה היו עוד בסדר (לרוב אנשים יצאו מרוצים בסוף). לא היה קל אבל כנראה שמי שעשה לי outbid ל מקסימום הראשון שלי (16 ) הלך לישון אחרי שעה ואז חזרת איזה 50 דקות לפני סיום ועשיתי quick bid ל משהו כמו 18.02 (המקסימום שלו היה 18) והלכתי לישון .

זה יוצא כ4.4 שקל לגיגה שזה פחות מחצי מהמחיר בארץ (40% בפועל) . כשזה יגיע אני אבדוק אותו ואם הוא מזויף או משהו לא בסדר אני אתמקח עם המוכרת על פיצוי הולם. כבר יצא לי שקניתי מקלדת לנייד שהגיעה עקומה אבל ישרתי והיא עבדה . עדיין ביקשתי פיצוי וקיבלתי איזה 5$ ויצאתי מרוצה( משהו כמו 20% מהעסקה ) . המחשב הנייד הזה מת לא מזמן והבת שלי גם הספיקה לתלוש כמה מקשים מהמקלדת .

עריכה: X1000 עשיתי בלגאן

פורסם

זה כרטיס של חברה מוכרת?

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס של חברה מוכרת?

לא נראה לי זה נראה כמו כרטיס הזה של Transcend רק בלי הלוגו:

26265133b.gif

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712372

כמו שציינתי בשרשור הראשי בebay יש סיכון לזיוף ולאי דיוקים אבל אם מדובר באותו כרטיס אז קיבלתי אותו בשליש מחיר מבארץ. אני אצתרך לבדוק. כדי להשיג דברים במחירים נמוכים יחסית לרוב צריך להכנס בפומביות ולשחק מול אנשים אחרים . רצוי גם לבדוק completed sales כדי לראות באיזה מחירים מה שאתה רוצה לקנות נמכר וחוץ מזה צריך לשים לעצמך גבול עליון . שלי היה בסביבות ה 5 שקל לגיגה (קצת פחות מחצי מחיר) והשגתי ב4.4 .

כנראה שבעוד שבוע שבועיים אני אקבל אותו ואני יעדכן אתכם במה בדיוק "זכיתי" ואם זה היה שווה לשלם חצי מחיר ולקחת את הסיכון שגם ככה לא כלכך גבוה בגלל שebay נכנסת בזיפנים ויש גם אפשרות מיקוח מול המוכר (ebay זה מקום שמתגמל על אמינות) .

פורסם
  • מחבר

הכרטיס SD הגיע ובדקתי אותו וזה 4 גיגה קלאס 2 שמדווח על 16 גיגה (לקח איזה 4+ שעות לבדוק אותו) . המוכר טוען שהם נבדקו והציע החזר. אני יערוך את ההודעה מתי שאני אקבל החזר. עשיתי גם ישר אסקלציה כי לא ידעתי אם אני אקבל את הכסף חזרה או לא.

מסקנה: Ebay זה מקום גרוע לקנות בו כרטיסי זכרון . למוכר יש איזה 2000 תגובות נראה מה יצא מההרפתקאה הזאת. אני קיוותי לפחות לנפח חוקי. עוד לא השארתי פידבאק. הוא שלח לי גם קורא כרטיסים שנמכר אצלו בשקל . :nixweiss:

פורסם

פשוט צריך לדעת איפה לקנות. זה הכל. המחיר הנ"ל היה צריך לגרום לך לחשוד מלכתחילה. אני אישית קניתי DOK של פטריוט ממוכר אמין בפחות

מחצי המחיר שהוא עלה אז בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים