עבור לתוכן

ה-FAIL היומי - "מה קרה במאורעות תרפ"ט?"

Featured Replies

פורסם

תאמינו לי, אתם לא יודעים להעריך נפילי טיס בימינו... פףף :nixweiss:

• תגובות 38
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פחחח הוא פאקינג גילה להם את התשובה איזה 3 פעמים !!!!!

but whatever

do the math,

ערסים + היסטוריה = error

יותר קל לחלק מספר ב0 8)

פורסם

the world is ending, we are de-evolving

פורסם

You cant beat an idiot, no matter how.

פורסם

גם אני והסטוריה לא חברים במיוחד, ואני זוכר שפעם במבחן בחטיבה גם אותי שאלו מתי היו מאורעות תרפ"ט, לא השנה העברית כמובן... ואני בתור ילד מטומטם בתקופה ההיא לא מצליח להיזכר ועל לחשב בכלל אין מה לדבר, אז פשוט רשמתי בתשובות "מז"א? בתרפ"ט". קיבלתי על זה נקודה אחת כי זה הצחיק את המורה. אבל הי, לפחות ידעתי שמאורעות תרפ"ט היו בתרפ"ט.

אני רק לא מסכים שזה ראוי להכנס אפילו לקטגוריית פייל יומי, פשוט לצערנו יש לנו מקרים כאלה בארץ בערך בכל רגע נתון...

פורסם

זאת שעפה מהר לא ידעה מי הנשיא השחור של דרום אפריקה (היא חשבה בהתחלה בוש) ואז היא התקשרה לחבר טלפוני שאמר לה "מנדלה" והיא ענתה "קנדלה" :facepalm:

והיו פעם שתי בנות שלא ידעו איזה כיוון נמצא בין צפון מזרח לצפון מערב

פורסם

מי המלשין שגרם להורדת הסרטון?

פורסם

פייסבוק. לטיפולך :xyxthumbs:

פורסם

זאת שעפה מהר לא ידעה מי הנשיא השחור של דרום אפריקה (היא חשבה בהתחלה בוש) ואז היא התקשרה לחבר טלפוני שאמר לה "מנדלה" והיא ענתה "קנדלה" :facepalm:

והיו פעם שתי בנות שלא ידעו איזה כיוון נמצא בין צפון מזרח לצפון מערב

רק בגלל המקרה האחרון שציינת, אני מאמין שזה מבויים

פורסם

איפה אתה חיי? בארץ בנאדם שאתה מתדרך אותו לפנות ימינה ברמזור ימשיך ישר ועוד יאשים אותך בהוראות שגויות...

פורסם

למה אתם חושבים שזה מבויים כאשר יש ים של טימטום ? לא צריך להמציא מציאות ואנשים מטומטמים , הם מפוזרים בטח בטונות :)

הם עורכים את התוכנית ומבודדים את הסצנות שמקדמות את ה זווית שלהם ( כלומר את זו שהעורכים בוחרים ) לתוכנית ( אתם למשל יכולים לראות זאת בקצב התקדמות הקילומטרז' שהוא לא קונסיסטנטי כלומר משתנה בקצב קבוע ) אתם זוכרים את השלוש בחורות צעירות ממוצא אתיופי שמשום מה העורכים של התוכנית החליטו לקחת את הזוית של "נערות הליוי " עליהן והם העורכים בודדו קטעים וזויות צילום יחד קצת רמיזות (של זה שעושה את ההיא מהחדשות- עידו ) וקצת פס קול של פוליס / רוקסן והינה יש לך שלוש זונות , זה שדפקו להן את המציאות שלהם והעיפו אחת מהן ממקום העבודה שלה כי לא ידעו שהיא "שרמוטה" זה כבר לא מעניין .

בקיצור מוליכים אותכם באף ע"י עריכה מגמתית !

בכל בן אדם יש טימטום ויש חוכמה , השאלה מה אתה מעדיף להראות ומה אתה מעלים . העורכים של התוכנית הזו מעדים להוציא את הצדדים שלדעתם "ימכרו" את התוכנית טוב יותר ועל חשבון כמובן הפראירים שמוכנים להשתתף בתוכנית .

פורסם

זאת תוכנית טלוויזיה. לא כתבה בחדשות.

מי שחושב שלא עורכים את זה ככה שזה יראה מצחיק ומבדר ויביא כמה שיותר רייטינג הוא פשוט טיפש ותמים לחלוטין.

מצד שני, לפעמים לא ממש צריך להתאמץ בשביל להוציא אנשים מסויימים טיפשים.

פורסם

פעם ראיתי פרקים של זה, שאלו הרבה שאלות על ליטרטורה, שאני חייב לציין שאני לי מושג בהם, אז זה לא ממש מפתיע אותי שיש כאלו שיצאו אחרי שאלה אחת, אני בספק אם אני יעלה על השלוש שאלות בליטרטורה :|

אין לי מושג איזה פרק ראית אבל השאלות במונית הכסף קלות מאוד ב99.9% מהפעמים

פורסם
  • מחבר

זה כי הרוב לא מגיעים לשאלות הקשות ונתקעים על השאלות הראשונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים