עבור לתוכן

חיילת לשעבר פרסמה בפייסבוק תמונות שלה מחייכת לצד עצירים פלסטינים כפותים

Featured Replies

פורסם

היה ברור לי שהיא פרחה מטומטמת ברגע שהשם שלה בפייסבוק הוא בעברית ולא באנגלית. שתישאר במקושרים.

• תגובות 33
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בניגוד לציפיות, התמונות דווקא מועילות להסברה שלנו ומראות עד כמה הערבים הם דו פרצופיים. אין מדינה ערבית בעולם הזה שהייתה מתייחסת בצורה דומה לאסיר. תקראו את התגובות באתרים בחו"ל לתמונה הזאת, רוב המגיבים בכלל לא מבינים מה הבעיה בתמונה ומשבחים את היחס של ישראל לעצורים.

אישית, חוץ מזה שהיא אהבלה, אני לא מבין מה הבעיה בתמונות, זה לא שהיא עשתה משהו לא חוקי או לא הומאני.

פורסם

התמונות האלו מראות את האסירים בסיטואציה משפילה , זה עונש לא מתוכנן , שישתמשו בהם בתור תפאורה .

פורסם

היא עשתה מעשה מטומטם, אבל התגובות שהיא קיבלה עקב זה פשוט לא פרופורציונאליות.

ממש משווים אותה לסמלת בצבא ארה"ב שהתעללה באסירים באבו-גרייב, בעיראק(ההשוואה כמובן הייתה איך לא, בכתבה של Ynet).

פורסם

הרי רגע כבר מישהו עשה את זה ( הצטלם עם אסירים והשפיל אותם וקיבל על זה עונש חמור , כלומר הציבור הביע את דעתו בנושא ) אז למה לא אני ? אני חושב שהיא צריכה להענש בחומרה . להיות תפאורה לסט הצילומים של חיילת שאוספת "חוויות שרות" הוא לא חלק מהעונש שאמור ( בצדק ) להיגזר על האסירים האלו , בעירק או בישראל וכו' .

היא לא רשות שופטת והיא לא תקבע שחלק מהעונש של האסירים האלו הוא להיות מושפל ! היא צריכה להענש .

פורסם

זה שהיא צריכה להיענש זה ברור לכולם אני חושב (או לפחות מקווה).

אבל בגלל שהיא השתחררה לפני זמן מה כנראה שלא ניתן לשפוט אותה בדין צבאי ולכן כנראה שזה לא יקרה.

ואומנם לצלם את התמונות ולהעלות אותן לאינטרנט זה מפגר למדי מצידה, ודי חסר טעם, זה לא באמת משנה.

מי ששונא את ישראל, ישנא את ישראל בכל מקרה, ומי שלא שונא, יבין שזה אירוע אחד בודד שלא מעיד על הכלל.

פורסם

בכוונה נתתי את הדוגמה של האמריקאים שכבר הענישו את החיילים שלהם על צילום שבויים ואסירים , אומנם אני מודה שם באבו גרייב או משהו כזה הצילומים היו בסיטיאציות מביכות יותר , אבל החיילים נעשו שם בחומרה רבה יותר , העיקרון עומד , לשמש תפאורה והשפלה הוא לא חלק מהעונש שקבע להם ( בצדק ) בית המשפט ,מצידי שיתקעו אותה ואת שאר החיילים שברוב חוצפתם מצלמים חוויות מהשירות ועוד יותר בהכי חוצפתם עוד מעלים את זה לרשת על צילום בשטח צבאי , אני די בטוח שאסור לצלם בשטח צבאי סגור . כמו כן שיחשפו אותם לתביעה ישירה מצד המצולמים ( לא יודע אם יש עילה ) .

האמריקאים כבר הראו למה אסור לעשות דברים כאלה , לכן היא צריכה להענש ביתר חומרה מימה שנידמה על בסיס הצילומים שלה .

עוד איך היא בפוזה להתעקם כדי להיכנס לתוך הפריים , ככה דוחפת את הראש שלה , זה מגוחך , עלוב ,בוטה ומבזה בקיצור מחללת את צלם וכבוד האדם .

מה התמונות הבאות בפייסבוק ? שוטרים מצטלמים ליד נפגעי תאונות דרכים ? רופאים ואחיות מצטלמים ליד שולחן הניתוח ומיטות החולים כאשר החולים בפוזות מביכות ? איך היית מרגיש אם אישתך היית נפגעת בתאונת דרכים והכבאים שבאו לחלץ היו אומרים ואללה רגע רגע , תרביץ איזו תמונה ליד הרכב המרוסק כשהראש שלה שפוך דרך החלון ? ואללה תמונה מגניבה לפייס בוק , עם האגודלים זקורים למעלה .

התפקיד של החיילת בבסיס היה למלא פונקציה מסויימת במהלך הטיפול באסירים , ככה מישום מה אני בטוח שזה לא היה למלא את הפונקציה של בר רפאלי קרי דוגמנית .

פורסם

מה חדש?

כאילו שפעם לא היו מצטלמים על גופות של מחבלים.

ביחידה שלי היה אלבום עבה של כל גופה שנבדקה ע"י הלוחמים.

יש אפילו תמונה של אחד המפקדים הבחירים (בזמן שהיה צעיר יותר) דורך על גופות עם חיוך וידיים מורמות -

מישהו השלים את הזקנקן, הקרניים והקילשון ביד עם טוש אדום אחר-כך.

הבעיה היחידה זה הפרסום, החיילת מפגרת, והמפקדים שלה היו צריכים לצפות התנהגות כזאת מראש ולהחרים את התמונות.

The first rule of fight club...

פורסם

הבעיה היחידה זה הפרסום, .

זהו בדיוק ההבדל בין השפלה לבין מזכרת מהצבא ^ ^ ^

פורסם

ענק, יש אפליקציה חדשה שבשם התמיכה בחיילת מאפשרת להוסיף אותה לתמונה שלכם בפרופיל בפייסבוק :smile1:

http://twibbon.com/cause/Eden-Abergil/facebook

פורסם

לא מתחרטת, רוצה להרוג. שלושה ימים אחרי שנחשפו תמונותיה של עדן אברג'יל בפייסבוק לצד פלסטינים כפותים, החיילת המשוחררת מאשדוד שעוררה סערה עולמית אינה חוזרת בה מהמעשים, אלא להפך. "במלחמה אין חוקים!!", כתבה ברשת החברתית בתגובה לאלה שמתחו עליה ביקורת, "אני שונאת ערבים ומייחלת להם כל רע, ובכיף הייתי הורגת אותם, אפילו טובחת".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3939969,00.html

פורסם

וואו, באמת שאין שום דבר רע בתמונות שלה, אבל הפה שלה... אוי ואבוי... :lol: :lol:

פורסם

:lol: :lol:

יותר משעשע אותי שהתקשורת מתעסקת בזה ומכינה מזה מטעמים.

העיתונאים הכותבים עליה אימבצילים עוד יותר ממנה ולמעשה, היא הצטלמה עם עצורים.

כאשר הסמלת באבו-גרייב התעללה באסירים בפועל! איך אפשר בכלל להשוות?

פורסם

דיי צאו מזה, כולה ערסית פרחה ומכוערת, מה ההתרגשות?

YNET נותנים לה במה כי זה משרת את האינטרסים הנצים והאנטי-ישראלים של האתר הנצי הזה והגוף הנצי שעומד מאחוריו (ידיעות אחרונות).

אבל אין שום סיבה שאנשים נורמטיבים אחרים בכלל יתנו לנושא הזה במה. הוא לא מעניין.

כולה חיילת מעפנה שהצטלמה בזמן השירות עם כמה עצורים ברקע. איי איי איי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים