עבור לתוכן

צריך המלצה למגבר(רסיבר) סטריאו תקציב-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הימאה שרשמתי הוא סטריאו, לא 5.1.

את המדריך קראתי אבל נראה לי שאני אעבור עליו שוב ליתר בטחון.

לFkl0ster:

האמת אני שומע מלא רדיו אבל מהאינטרנט.

Cambridge Audio לא מוכרים באזור שלי, וNAD יש אחד מעניין אבל המוכר גר בקריית שמונה.(קצת טרטור בשבילי לנסוע עד לשם).

פורסם

חפש בכל הלוחות (כלליים ויעודיים לתחום). שווה לנסוע גם אם קצת רחוק, כי אתה קונה, אני מניח, לשנים רבות. באזור חיפה, נסה לבדוק מול בני טסלר מ"אודיופיל" אם יש לו משהו בסכום.

פורסם
  • מחבר

מצאתי NAD 3020 ב1100שקל, שמשיטוט קצר באינטרנט ראיתי שמשבחים אותו.

דעתכם?

פורסם

עכשיו הבנתי על איזה ימאה אתה מדבר. אפילו יצא לי לשמוע אותו על 2 מערכות :)

מכשיר לא רע, תברר כמה הוא עולה. אם המחיר מוצלח אז כדאי לקפוץ לבדוק עם הרמקולים שלך.

פורסם
  • מחבר

זהו שזה קצת בעייתי לקפוץ עם הרמקולים, אין לי אוטו וזה סיפור להסתובב איתם בתחבורה ציבורית.

פורסם

ה-3020 שם את NAD על המפה, אבל זה פשוט סכום הזוי עבורו. לדעתי אתה בקלות יכול להוריד את המחיר (המוכר כנראה מתחיל מגבוה כי הוא מכיר את הקונה הישראלי. אין ברירה, אלא לשחק על פי הנורמות החברתיות שהרוב משריש). אגב, דיברת עם בני? הוא קרוב אליך והוא אחד הסוחרים הותיקים והמהוגנים ביותר.

פורסם
  • מחבר

לא עוד לא דיברתי איתו, מחר אני אעשה סבב טלפונים, כן דיברתי עם מי שמוכר את ה3020 והוא אמר שהוא לא גמיש במחיר והוא ביקש שאני אדבר איתו לקראת סוף שבוע.

חוץ מאודיופיל ואניגמה, יש עוד חנויות בחיפה שאתם מכירים ששווה לקפוץ/להתקשר אליהם?

אנטולי:

אתה יכול בבקשה להרחיב על ההתנסות שלך עם הימאה?, אמרת שהוא "לא רע" אז מה היה בו בסדר/סביר? או שהוא נשמע ניטרלי?

פורסם

קריות:

לגאסי אודיו

הסטריאו של צביקה

סטריאו שופ

חיפה:

אניגמה אודיו וקולנוע ביתי

אודיופיל

אחוזת הסטריאו

טרמולו (לא סביר שיהיה בתקציב שלך, אבל נסה)

פורסם

המחיר שמבקשים על ה nad יקר לגמרי , לחפש אתה יכול לבד , עברתי עכשיו על הלוח ( יד 2 ) לא מצאתי משהו דגול כל כך באזור חיפה ,

עכשיו שים לב , אני לא אחראי ,אבל יש אחד צירפתי לך קישור הוא מתעסק בנושאים האלו באזור הצפון , הוא גם מגיע לקריות בצורה תדירה ואפילו לתל אביב , הוא מחזיק ציוד ישן וציוד משופץ , יש כאן מחירים והוא נותן אחראיות , אז רק תברר טוב בגוגל לגבי המכשירים וכו' תפנה אלי בפרטי אם תרצה הרחבה על הנושא

.http://sites.google.com/site/dudulab/

פורסם
  • מחבר

אז דיברתי עם בני מאודיופיל והוא אמר לי שאולי יש לו משהו בשבילי יד שניה אבל הוא לא נמצא בחנות היום אז הוא ביקש שאני אתקשר מחר בבוקר.

התקשרתי לאנגימה כדי לקבל הצעת מחיר על הימאה RX-397 ואמרו לי 1800 שקל ושאפשר לארגן הנחה אם אני אגיע, זה עדיין נראה לי יקר.

לגאסי אודיו מוכרים את הימאה ב100 שקל פחות אבל שוב זה עדיין יקר.

פורסם
  • מחבר

ראשית אני רוצה להודות לFkl0ster שהפנה אותי לבני(אודיופיל) וגם לאנטולי על ההסברים וההכוונה, תודה רבה.

קניתי מבני SHERWOOD RX-4030R, הוא לא וינטאג' אבל לא חדש והוא דוחף את הרמקולים לא רע, אני מאוד מרוצה מהקנייה וזה בהחלט מחייה לי את החדר.

רק נשאר לי לסדר את החדר מחדש לפי ההמלצות של בני כדי למקסם את האפקט של הסטריאו, ולקנות כבל של PL קטן לסטריאו, ברוב טפשותי קניתי חיבור סטריאו/סטריאו כי חשבתי שיש לי יציאת קדימה שמאל/ימין בנפרד :bash: ומתברר שלא, זה קדימה, אחורה, סנטר וסאב.

המלצה חמה על אודיופיל ;):xyxthumbs:

אני מבסוט :cool2:

ושוב תודה.

פורסם

תתחדש! אני שמח שיכולתי לעזור. בקשר לבני, הוא באמת מאחרון הנפילים, כפי שנהוג לומר. החנות שלו הייתה חלק מהנוף של חיפה עוד בשנות ה-70 והיוותה מקום מפלט מהבודדים בארץ שהציעו נירוונה אודיופילית אמיתית באותן שנים של ישראל המתבגרת. הוא היה לאחד היבואנים הראשונים אם לא הראשון של naim ו-linn והוא עודנו כנראה אחד המומחים הגדולים בארץ לכיוונון פטיפונים. הרבה מאד אודיופילים ישראלים עברו דרכו וחלק מהבולטים שבהם למעשה התחנך על ברכיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים