עבור לתוכן

מחשב נייד לנסיעות, מסך בסביבות 13", זמן סוללה ארוך, תקציב כ4000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש עבור חבר מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לנסיעות ולא בשימוש יומיומי.

הדרישות הן מחשב נוח לנסיעות (קל וכו'), לכן מסך 13.3" לכל היותר לדעתי.

זמן סוללה ארוך כדי למנוע ריצות בין שקע לשקע.

כמו כן, חובה כונן אופטי, הבחור לא בקיא במיוחד בענייני מחשבים ולהכניס DVD לכונן הרבה יותר פשוט מלהתחיל לעשות המרות.

מחשב מבוסס מעבד דל-הספק (SU למיניהם או אפילו ATOM) לדעתי יספיק בהחלט, לא הולך להיות לו הרבה יותר שימוש מעבר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.

התקציב גמיש מאוד והוא מוכן להשקיע לטובת משהו שיענה על הדרישות שלו, מצד שני הדרישות בסיסיות אז למרות שהוא מבחינתו מוכן להשקיע באמת שאין סיבה להשתולל.

תודה מראש ושבוע טוב, אדם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עדכונים.

דיברתי עם הבעלים המיועד שוב והסברתי לו שלמצוא מחשב שהוא גם נוח מבחינת ניידות וגם עם כונן אופטי זה אומר להתפשר על עניין הניידות (להתחיל לזלוג לכיוון מחשבי המיינסטרים) או להשקיע הרבה יותר מדי כסף במחשב עסקי.

הוא הסכים איתי ונראה שהוא ילך על אופציה של כונן אופטי חיצוני (שלא מסרבל את העניינים יותר מדי).

מבחינת המחשב עצמו, מסך 10" קטן לו מדי ולא פרקטי לצפייה בסרטים, ומבחינת ניידות לא כדאי לעבור את ה13", ככה שנשארנו עם מחשבים עם מסכי 13" (עדיף) או מקסימום לרדת ל12".

אז אני אשמח לשמוע המלצות למחשבים באיזור הנ"ל כשאני שוב מדגיש שמדובר על מחשב שישמש כמעט רק לנסיעות אז הוא לא צריך להיות עם חומרה חזקה במיוחד (אולי אפילו עדיף, חסכון בסוללה נראה לי חשוב יותר לצרכים שלו).

תקציב - בהתחשב בצרכים שלו מהמחשב, נראה לי שאין סיבה לעבור את ה4K.

תודה שוב, אדם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ניסיון אחרון :)

שני השיקולים העיקריים הם חיי סוללה ארוכים ומסך לא קטן מדי, מה שזה אומר זה מחשב שמבוסס על ATOM או CULV ומסך של לא פחות מ12" עם עדיפות ל13.3".

מכיוון שלא ראיתי משהו מבוסס ATOM עם מסך גדול מ11.6", נראה לי שנשארנו עם מחשבי CULV שגם בשימוש עם כונן DVD חיצוני אמורים לתת זמן סוללה יפה מאוד.

זהו. המלצות?

פורסם

הוא תמיד יכול לרכוש כונן DVD חיצוני שעובד על USB

שאל אותו אם הוא מוכן לכך.

פורסם
  • מחבר

הוא תמיד יכול לרכוש כונן DVD חיצוני שעובד על USB

שאל אותו אם הוא מוכן לכך.

ברור. הסברתי לו את העניין, אין לו בעיה עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים