עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב נייד Dell Studio 1747 Touch

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel Core i7-720QM, 1.6GHz

מסך: 17.3´´ HD TrueLife Multi Touch

רזולוציה: 1600x900

זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz

דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM

כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB

האם המעבד הוא QUAD CORE?

הכרטיס מסך הזה חזק? יש לו HDMI?

התקציב שלי בגדול הוא עד 7K אבל בגלל הפיצ'ר של המסך מגע (שווה משהו?) אני מוכן למתוח במעט את התקציב

הצעות אחרות בתקציב הנ"ל?

תודה מראש לעוזרים, זיו.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אהלן..במקרה אני עובד בבאג ומוכר את המחשב הנ״ל..מבחינת המפרט המחשב חזק מאוד..כרטיס המסך קצת פחות בכל הנוגע למשחקים.תשאל את עצמך האם אתה באמת צריך מסך מגע?!?!ומסך ענק של 17.3 אינץ הופך את המחשב לdsr..מחליף שולחני בקיצור.בערך באותו המחיר יש לך ניידים של טושיבה בגודל סטנדרט של 15.6 אינץ או 16 עם מפרט יותר חזק.אם אתה עדיין בעניין של הדל לך על ה- studio 1558 עם i7..כנס לאתר של באג ותראה אותו.מפרט יותר חזק..לא ענק, עם windows pro..והכי חשוב זול יותר.אם אתה מירושלים ורוצה חוות דעת על לפטופים לרכחשה שלח לי הודעה לפרטי.מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

גודל הוא לא פונקציה, המחשב הוא מחליף שולחני כמו שאמרת.

העניין של המסך מגע זה סתם פיצ'ר שיכול להיות נחמד, אבל הגודל של המסך הוא מה שיותר מעניין אותי

ברשותי כרגע יש דל ואני מאוד מרוצה, ולכן אני מעדיף להישאר עם דל.

אני מראשון לציון, אבל עדיין אשמח לקבל חוות דעת על לפטופים שאתה ממליץ.

אני לא ממש משחק במחשב, אולי לעתים רחוקות קצת במשחקי ספורט, עוצמת המחשב חשובה לי לצורכי עמידות המחשב לרוב בשנים הקרובות (לפחות 3-4 שנים).

פורסם

בתאכלס סוג המחשב ועוצמת המחשב לא ישנו את עמידותו לאורך זמן...כמו כל דבר ביקום גם ללפטופ יש סוף ולצערנו הוא קצר יותר משאר המחשבים השולחניים..אורך חיים של לפטופ ממוצע לפני שהוא מתפגר זה 3-4 שנים..אם שומרים עליו זה הופל ל-5,בכל אופן אל תקח כשיקול את עמידותו לאורך זמן..אם אתה מחפש ביצועים ופחות את כל העסק של הגרפיקה למשחקים ולעיצובים תלך על הדל 1558..ה-1747 פשוט גדול מאסיבי ומוגזם וגם לטעמי פיצ'ר המגע שמייקר את המחשב בעשרות אחוזים מיותר לחלוטין...

לך על ה-1558.

מחר אגיע לעבודה אז אם בא לך להתייעץ לגבי ניידים תתקשר בזמן הבוקר עד 4 בצהריים לבאג ממילא ותבקש את שגיא.שמחתי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים