עבור לתוכן

מחולל CSS

Featured Replies

פורסם

הי,

איפה אני יכול למצוא מחולל CSS טוב?

בחיפוש באינטרנט מצאתי כמה פשוטים אבל אני מחפש משהו שיאפשר לי ליצור אתר יפה גם אם אני לא מבין הרבה ב - CSS.

תודה.

פורסם
  • מחבר

עבר כמעט שבוע ואין תגובה, זה כי אף אחד לא מכיר או כי אין דבר כזה?

פורסם

CSS לבד לא יספיק לך כי הוא רק קובע את סגנון העצמים. את האתר אתה צריך לבנות לדוגמה בXHTML (לאתר סטאטי). אתה יכול להשתמש בתוכנות WYSIWYG שעשויות להקל עלייך את העבודה. למען האמת אני גם לא מבין בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר מחולל CSS כי ה-CSS תלוי מאוד בקוד הבסיס של האתר שלך.

כאפשרות חליפית אתה יכול להשתמש גם ב-CMS כמו Drupel, Wordpress, Joomla! כדי לבנות אתר בקלות יחסית תוך שימוש במגוון תבניות זמינות.

פורסם
  • מחבר

יש לי ידע רב בתכנות (בעיקר SERVER SIDE) ואני יודע מה תפקיד ה- CSS ::)

אני יודע איך לבנות HTML/XHTML בסיסי וגם CSS בסיסי. השאלה שלי היא האם קיימת תוכנה\אתר שמאפשר דרך ממשק GUI לעצב דף קיים\ליצור דף חדש. לדוגמא, לעצב תפריט עם קצוות מעוגלים בצבע אדום שיהיה בצד שמאל וכדו'.

האם אין איזו תוכנה שמאפשרת ע"י DRAG AND DROP לעצב תפריטים,כפתורים, רקעים וכו'?

מחיפוש באינטרנט מצאתי כמה אתרים שמאפשרים עיצוב די בסיסי וגם זה לא דרך ממשק GUI אלא יותר דרך שדות שאתה מגדיר.

תודה.

פורסם

אתה יכול להשתמש ב-Dreamweaver. אולי (וכנראה בטוח) שיש גם כלים אחרים אבל אני לא מכיר כל כך מכיוון שאני לרוב מעדיף לכתוב את הקוד בעצמי.

יש גם המון קטעי קוד ברשת (בחינם וחלק גם בתשלום) שמאפשרים לך לקחת אובייקט קיים כגון תפריט סטאטי/נגלל (ללא או עם שימוש ב-JS), כפתורים, תיבות עם פינות מעוגלות ועוד שלל אלמנטים ולהתאים אותם אישית. על אותו עקרון יש Themes מלאות שאתה יכול להוריד בחינם מהרשת ולהתאימן אישית הן מבחינת עיצוב והן מבחינת מבנה.

פורסם

בטח יש הרבה שלא יסכימו איתי,

אבל עם קצת השקעה ב.net ניתן ליצור אתר פשוט ומעוצב שצורה נוחה למדי ב visual web editor.

פורסם

בטח יש הרבה שלא יסכימו איתי,

אבל עם קצת השקעה ב.net ניתן ליצור אתר פשוט ומעוצב שצורה נוחה למדי ב visual web editor.

ומה זה יוצר?

מתכנתים שלא מכירים דרך אחרת לעשות את זה חוץ מGUI

בכל מקרה, אני מניח שDW היא האופציה הטובה ביותר שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, בדקתי את DW והוא נראה טוב אז אני מניח שאני אנסה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים