עבור לתוכן

הכנסת נוזלים לרומניה/הולנד

Featured Replies

פורסם

אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי.

יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?

פורסם

לא יודע עם יעשו בעיות -אבל למה לעשות שטות כזאת ?

ברומניה\הולנד יש טונות של אלכוהול -למה אתה צריך ליגרר עם בקבוקים מהארץ בטיול ?

פורסם

כל עוד הנוזלים לא איתך בתיק שאתה לוקח למטוס אין בעיה.

בכלל כל בקבוק שאתה קונה בדיוטי פרי ניתן לעלות למטוס בגלל אריזה מיוחדת ועוד כמה בלבולי מוח.

אני בדיוק חזרתי מטיול לאירופה שבוא הבאנו איתנו איזה 5 ליטר של ארק (מצרך נדיר במקומות האלו). :D

פורסם

שדוד שלי טס לרומניה לא נתנו לו להכנס עם השתייה.

פורסם

שתייה בתיק האישי שעולה איתך למטוס, לא למזוודה שאתה עושה לה check in לתא מטען.

וזה לא קשור אם אתה טס לרומניה או אנטרטיקה.

פורסם

^^^

באיחוד האירופי ובארה"ב אסור להעלות נוזלים (מעבר לאיזה 15 סמ"ק או משהו כזה, בשקיות שקופות מפלסטיק. משהו דפוק כזה)

למטוס (בתיק או מה שלא יהיה, במזוודה שאתה עושה לה check in מותר) כאשר אתה עולה על טיסה

בארה"ב / באיחוד האירופי. אם אתה טס מישראל למשל לאירופה, אז אין בעיה להעלות נוזלים למטוס.

פורסם

לא יתנו לך לעלות עם שתיה מהארץ.

שתיה שאתה קונה בדיוטי פרי של רומניה ירשו לך להעלות עד הולנד.

פורסם
  • מחבר

אז רגע לא ממש הבנתי.

שאני מגיע לדיוטי זה אחרי שהפקדתי את המזוודות, כך שאם אני רוצה להביא שתייה שקניתי בדיוטי היא חייבת להיות בתיק גב.

עכשיו, אני אוכל או לא אוכל להעביר את זה עד הולנד?

פורסם

תסביר לי רק משהו אחד - איזו סיבה יש לך לקנות אלכוהול בארץ ולקחת אותו איתך לחו"ל?

פורסם

אני כמעט בטוח שאתה לא יכול לקנות בדיוטי פרי שלנו ולעבור עם זה דרך רומניה.

כבר ראיתי בקבוקים של ויסקי שנשארו בביטחון ונזרקו לפח.

פורסם
  • מחבר

תסביר לי רק משהו אחד - איזו סיבה יש לך לקנות אלכוהול בארץ ולקחת אותו איתך לחו"ל?

כי אם אני רוצה לקנות בקבוק טקילה לדוגמא, אני מניח שעם כל המבצעים שיש בדיוטי (כל ה1+1 וכו') זה יצא יותר זול מבהולנד.

ליקרים במיוחד, אפטרשוק עולה בארץ 250 שקל, בדיוטי יש 2 ב44$

(לחסוך שאלות מראש, כן אני יודע שיש בארים בהולנד, אני רוצה שתייה גם לדירה)

פורסם

פתרון אפשרי יכול להיות לקנות פה בארץ וכשאתה נוחת ברומניה לעשות צ'ק אין לתיק עם הבקבוקים

אבל זה תלוי כבר בחברה שאתה טס איתה ובכמה זמן יש לך בין הטיסות

אני אישית עשיתי את זה בטיסה דרך גרמניה

עוד פתרון זה לקוות שיהיה מכירה ברומניה ולקנות שם (ואז אם האריזה סגורה אפשר להעלות למטוס) או מקסימום לבזבז עוד כמה עשרות שקלים לקנות מה שאתה רוצה בהולנד

פורסם

כי אם אני רוצה לקנות בקבוק טקילה לדוגמא, אני מניח שעם כל המבצעים שיש בדיוטי (כל ה1+1 וכו') זה יצא יותר זול מבהולנד.

ליקרים במיוחד, אפטרשוק עולה בארץ 250 שקל, בדיוטי יש 2 ב44$

(לחסוך שאלות מראש, כן אני יודע שיש בארים בהולנד, אני רוצה שתייה גם לדירה)

D0ri

אף אחד לא אומר לך לקנות במחירים המפוצצים שיש במלון

אני די בטוח שתמצא שם דילים טובים באיזה סופר מקומי (עם תחפש ולא תיקנה במקומות "רציחת כיס" של תירים )

וזה אולי בעיה של הרבה תירים שלא באמת בודקים וקונים במקומות שדופקים אותם -רק בגלל המיקום לתירים

פורסם

באירופה האלכוהול הרבה יותר זול מבארץ, גם בבתי מלון (למרות שאני מניח שזה תלוי איזה) ובטח בסופרים מקומיים (כמו שאמרו, אל תלך לסופר באמצע הרחובות הראשיים המתויירים, תסתובב שבאיזה שכונת מגורים קטנה ותמצא שם סופר). אין שום היגיון להביא אלכוהול מישראל לאירופה (רק לדוגמה, הדיוטי פרי בשדה התעופה של מינכן בקוביה של הטיסות לישראל - המקום הכי יקר בערך, מכר אלכוהול יותר בזול מאשר בדיוטי פרי בישראל!).

בנוגע לנהלים - באירופה (במדינות האיחוד לפחות, כולל רומניה), כדי להעלות נוזלים למטוס (החל מקופסת ג'ל ידיים או שוקולד נוטלה ועד בקבוק ליטר של ג'וני ווקר בלו לייבל), הם צריכים להיות בשקית אטומה (שמקבלים שקונים בדיוטי פרי), בכמות של עד ליטר נוזלים בשקית (אני לא זוכר אם וכמה המגבלה לאדם). אני לא יודע איך זה בארה"ב אבל זה לא רלוונטי.

פורסם

אז רגע לא ממש הבנתי.

שאני מגיע לדיוטי זה אחרי שהפקדתי את המזוודות, כך שאם אני רוצה להביא שתייה שקניתי בדיוטי היא חייבת להיות בתיק גב.

עכשיו, אני אוכל או לא אוכל להעביר את זה עד הולנד?

בדיוק, לא תוכל.

תחסוך לעצמך את כל הברדק. תקנה בדיוטי רק שתיה שאתה מתכוון לקחת אחרי שחזרת.

http://www.schiphol.nl/Travellers/AtSchiphol/Luggage/RulesForHandBaggage.htm

Regulations for non EU countries

* Liquid goods purchased tax-free at an airport outside of the European Union will be confiscated at Amsterdam Airport Schiphol. This also applies if the goods are sealed and applies to any purchases made on board of a non-European airline.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים