עבור לתוכן

אקספון? טריפל C?

Featured Replies

פורסם

אני אצטרך כנראה שוב להחליף ספקית (כמו כל שנה) על מנת לקבל מחיר הגיוני לחבילת גלישה במהלך שבוע הבא. מישהו שמע על אקספון וטריפל סי? מישהו מנוי אצלהן?

לפי מה שאני יודע, אקספון קונה תעבורה מבזק בינלאומי, אז היא אמורה להיות יחסית בסדר...

טריפל סי ממש חדשה, יש למישהו נסיון?

פורסם

יש לא מעט דיונים על CCC פה בפורום. הדעה הרווחת עד כה היא שהם מאוד מומלצים כיום.

תריץ חיפוש על הדיונים הקיימים...

פורסם

הצטפרתי השבוע ל-018, 8 מגה. בהתחלה הייתי מרוצה אבל במהרה שמתי לב שברגע שאתה מתחיל להוריד קובץ המהירות מזנקת למקס(בעצם ל-940) אבל אחרי כמה שניות המהירות יורדת לאזור ה-700 ושם זה מתייצב. כשבדקתי את מהירות התשתית המהירות הייתה יציבה על המקס(1000+). נראה כמו תרגיל לחסכון בתעבורה אם אתה שואל אותי. לא מרוצה.

אולי למרות הכל הבעיה אצלי, מקווה שעוד לקוחות 018 יגיבו.

פורסם

אני שוקל לנסות את אורנג' מישהו ניסה ?

המלצות אזהרות ?

פורסם

קשה "לנסות" את אורנג' כיוון שהם דורשים התחייבות. אני במקומך הייתי מנסה את טריפל סי - מחירים נמוכים ואין התחייבות. תהיה מרוצה? תשאר. לא תהיה מרוצה? תעזוב אחרי חודש חודשיים

פורסם

אני אצל אורנג' ומאוד טוב לי.

HTTP, P2P ומשחקי רשת רצים חלק. :)

פורסם

כמה זמן אתה אצלהם ?

הבנתי מהנציג שלהם שהם "להוטים" לצרף לקוחות חדשים .

פורסם

התמיכה הטכנית שלהם רצינית ומעולה, עם זמן המתנה מאוד קצר עד אפסי(גם בשעות הצהריים).

אני מנוי אצלם למעלה מחצי שנה.

המחיר טוב לחבילה שכוללת טלפון+אינטרנט, לא הכי זול שאפשר למצוא.

אני כבר לא זוכר אם לקוחות שמנויים ללא התחייבות מקבלים SMARTBOX חינם(כמעט בטוח שזה רק עם התחייבות), אבל הוא מכשיר מצויין בהשוואה לרוב הנתבים שבזק/הוט מחלקים.

פורסם

גם אני אצל אורנג'

ראוטר איכותי של סימנס , דקות שיחה בזול ואני תמיד מוריד על המקסימום (1.2MB בחבילה של 10 מגה )

פורסם

גם אני באורנג', אם אתה מוכן לשלם אפשר גם להתחבר בלי התחייבות, זמן המתנה לא מורגש וגם העובדים שלהם רציניים ויודעים את העבודה שלהם. מאז שהתחברתי אליהם לא היו לי איתם בעיות והכל היה יציב ועבד כמו שצריך.

פורסם

העדיפות הראשונה שלי היא האיכות ( חיבור יציב בלי ניתוקים ושימוש כמה שיותר מלא ברוחב הפס ) בעדיפות שניה השירות והמחיר בעדיפות שלישית , אני מוכן לשלם מעט יותר ולהינות הרבה יותר :)

פורסם

אבל מה עם פותח הדיון?

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מתלבט בין שני הספקיות האלה כי הן הכי זולות.. אני סה"כ גולש ב-2.5 מגה, לא יותר מדי. אני לא חושב שאני אושפע מtraffic shaping או כל דבר אחר.

וסתם בשביל הפרוטוקול - אורנג' מציעה מחיר פי 2 יותר גבוה מהן.

פורסם

לדעתי עדיף להתחיל עם CCC פשוט כי אין להם התחייבות. אתה מרוצה ? יופי! אתה לא מרוצה? תנסה את המחרה...

פורסם

גם ל 018 אין התחייבות. ההבדל הגדול בין החברות הוא ש 018 רוכבת על התשתית של בזק בינלאומי (גם אורנג') ול CCC יש תשתית משלהם, מה שאומר שאם לבזק בינלאומי יש בעיות בתשתית גם ב 018 ואורנג' יכולות להיות בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים