עבור לתוכן

נמחק

Featured Replies

פורסם

נמחק

נערך על-ידי Tuberculosys

פורסם

איזה משחקים אתה מתכנן לשחק ?הכרטיס מסך שבחרתה הוא לא כזה חזק למשחקים כבדים !

בתקציב הזה ניכנסים כרטיסי מסך הרבה יותר טובים כמו ה GTX 470 -480 או ה 4870 של ATI .

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לשחק את המשחקים הכי כבדים באיכות מקסימלית, Crysis וכדומה.

פורסם

תחליף רק את הכרטיס מסך ל 480

והמעבדים של ksp לא הכי טובים אבל זה שמועה שששמעתי תשאל פה מנהל פורום בפרטי

פורסם

איזה משחקים אתה מתכנן לשחק ?הכרטיס מסך שבחרתה הוא לא כזה חזק למשחקים כבדים !

בתקציב הזה ניכנסים כרטיסי מסך הרבה יותר טובים כמו ה GTX 470 -480 או ה 4870 של ATI .

מה הקשר תקציב?! :bash:

כרטיס מסך בוחרים לפי רזולוציה לא תקציב

תחליף רק את הכרטיס מסך ל 480

תחכה עד שפותח הדיון יציין את הרזולוציה ואז תמליץ לו על כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהרזולוציה תהיה 1920x1080, שאוכל להריץ את המשחקים באיכות מלאה על טלויזית LCD HD FULL

פורסם

ההפרש במחיר בין ה 930 ל 960 לא נראה לי פרופורציונאלי לגבי התוספת ביצועים לכן הייתי נשאר עם ה 930

הלוח אם די בזבזני מבחינת המחיר ולדעתי ה X58A-UD7 "מספיק טוב"

3GB זה די כלום, במיוחד אם מתעסקים בגרפיקה ואנימציה לכן 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel כפול 2 (סה"כ 8GB)

כבר מתחיל להיות יותר נחמד. כדי שתוכל לנצל את ה Triple Channel או שתקח 6GB או 12GB.

כרטיס מסך הייתי הולך על ה HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E, הוא גם די חזק וה Eyefinity של ATi תאפשר לך

לשחק משחקים תומכים ביותר ממסך אחד (אם יש לך כמובן).

כונן קשיח הייתי מוסיף עוד 1TB לסה"כ 2 כי 1TB זה די קצת.

סה"כ קיבלת פה מחשב בעלות של 8313 ש"ח שזה פחות ממה שהיה לך מקודם עם הרבה יותר דברים.

אם אתה ממש רוצה אתה יכל להוסיף עוד כרטיס מסך ל CrossFire ואז הוא ממש יגרד את הגבול של התקציב שלך.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

מה אם אני אקח 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel?

להארד דיסק אני חושב שאני לא אוסיף, כי בינתיים לא נראה לי שאני אצטרך יותר מזה.

הכרטיס מסך מספיק חזק (אני אוכל להריץ איתו משחקים כבדים על האיכות המיטבית)? לא כדאי לי לקחת NVIDIA או Readon (אולי את ה-480 של NVIDIA), שישרוד ליותר זמן (גם איזה חברת יצור כדאי, ASUS, GIGABYTE, ZOTAC, SAPHIRE)?

בנוסף, לקחתי את הלוח האם הזה כי אני רוצה שיהיה לי usb 3.0 לקראת השנה הבאה, שיתחיל להיות יותר נפוץ, ואני רוצה להשתמש בו, אולי כדאי לקחת את

Rampage III Extreme LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 4xPCI-E של ASUS במקום, שיהיה יותר זול, אבל עם usb 3.0, והאם יש הבדל משמעותי חוץ מה-usb 3.0 בין הלוחות אם (הלוח אם של ASUS וה-UD7 או UD9 של GIGABYTE)?

והאם כדאי לקחת מעבד זול יותר, אולי i5?

והאם הספק כוח מספיק לשדרוג לאחר מכן (נגיד לשים SLI או Cossfire והארד דיסק/כונן בלו רי וכדומה)?

פורסם

הכרטיס מסך מספיק חזק (אני אוכל להריץ איתו משחקים כבדים על האיכות המיטבית)? לא כדאי לי לקחת NVIDIA או Readon (אולי את ה-480 של NVIDIA), שישרוד ליותר זמן (גם איזה חברת יצור כדאי, ASUS, GIGABYTE, ZOTAC, SAPHIRE)?

אין כזה דבר כרטיס מסך לטווח הארוך בשוק כרטיסי המסך, תחסוך את ה-1200 ש"ח האלה לקנות כרטיס מסך חדש בעת הצורך

פורסם
  • מחבר

בכל זאת, הוא יריץ לתקופה הקרובה את המשחקים הכבדים באיכות טובה מאוד? (ה-5850).

פורסם

כפי שרשם Pure-Gold - כן

פורסם

הASUS Rampage III מיועד לאוברקלוקרים רציניים, אם אתה לא כזה אין לך מה לעשות איתו אלא להסתפק בASUS P6X58D.

פורסם

איפה ראית שאין USB 3.0 ב UD7 ?

לגבי זיכרון נראה לי ש 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel עדיף

פורסם
  • מחבר

יש, זה היה טעות שלי, אבל בכל זאת, מה עדיף בין הארבעה לצרכים שלי, P6X58D או Rampage III של Asus, או UD7 או UD9 של GIGABYTE?

פורסם

לדעתי אין צורך ביותר מ- UD7. מה גם שה- UD9 יקר משמעותית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים