עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

איזה דגם יותר מומלץ משני ה-ssd של קרוסייר

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב

פורסם

sashaefi ו- CRT

באיזה בקר הקורסאייר משתמש? חיפשתי אפילו האתר של החברה ולא מצאתי האם ידוע בעיות עליו? אני חושב לקנות SSD ועד כאן הבנתי שהאופציות הכי טובות זה 520 של אינטל בגלל השם ובגלל זמן האחריות ומצד שני M4 שהוא זול יותר ואמין לפי ניסיון של רבים.

פורסם

t

באיזה בקר הקורסאייר משתמש? חיפשתי אפילו האתר של החברה ולא מצאתי האם ידוע בעיות עליו? אני חושב לקנות SSD ועד כאן הבנתי שהאופציות הכי טובות זה 520 של אינטל בגלל השם ובגלל זמן האחריות ומצד שני M4 שהוא זול יותר ואמין לפי ניסיון של רבים.

קניתי לאחרונה את הM4 והוא פשוט טוב! מחיר אטרקטיבי מאוד , ביצועים מטורפים אפילו על SATA 2 ופשוט אמין ואיכותי.

אל תחשוב פעמיים לפני שאתה קונה אותו כי כיום הוא פשוט הכונן הכי איכותי בשוק( עד אשר ה520 יוכיח את עצמו במחינת אמינות ואלי ירד קצת המחיר.)

ד"א הCORSAIR משתמש בבקר SANDFORCE .

פורסם

sashaefi ו- CRT

SandForce SF-2281

http://www.guru3d.com/article/corsair-force-gt-120gb-ssd-review/

פורסם

כרטיס מסך GTX460 ב-399

חבל שרק בקניית מחשב חדש

http://www.tms.co.il/product/11329

מחיר ללא מחשב חדש כבר 599 ש"ח זה גם משתלם למי שצריך CUDA

פורסם

חבל :facepalm:

אם הייתי יודע הייתי יודע הייתי קונה את ה460 ולא את ה6850.

טוב, לא נורא.

פורסם

אחד הכרטיסים המשתלמים.. הייתי קונה 2 עכשיו אם היו עולים 500 כל אחד..

פורסם

אתם מבינים ש-SE זה לא Super Edition נכון?

זה שפתאום TMS הורידו את הכיתוב דורש הסבר כאן ומייד. קיריל? האם מדובר בגרסא הסטנדרטית? או שה-SE הלכו לטייל?

פורסם

SE עם 2 גיגה?

עדכון:

טוב בחיפוש באתר של MSI בכלל לא מצאתי דגם כזה.

פורסם

יש גם GTX550TI עם 4GB, לא חסרים אנשים שירצו לקנות.

פורסם

האמת חשדתי שמדובר בSE, אבל זה לא צויין באתר, ולא מצאתי את הכרטיס המדובר ברשת.. אם אכן מדובר בSE אז המחיר די מובן :P

פורסם

אוקיי, אז איפה הוא באתר של MSI? :s05:

משום מה אני לא הצלחתי למצוא שם GTX460 עם 2GB.

פורסם

^ גם לא תמצא אותו שם.

אבל זה הכרטיס. זה המחיר. אחריות 3 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים