עבור לתוכן

מוצרים מומלצים ודילים משתלמים - פברואר 2014 (מתעדכן)

Featured Replies

פורסם

אחלה רעיון לסטיקי! :xyxthumbs:

כדאי גם ליצור קשר עם החנויות שיש להן נציגים פה בפורום שידעו על הסטיקי הזה - ייתן להם תמריץ להציע כל כמה זמן מבצעים והנחות שיפורסמו כאן בסטיקי ;)

• תגובות 2.5k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה אחלה רעיון :yelclap:

פורסם

יוזמה ברוכה... רק חשוב באמת לציין בכותרת את התאריך, כי הדברים האלו משתנים כל הזמן.

פורסם

בהחלט יוזמה מבורכת! :xyxthumbs:

פורסם

מעולה!

:xyxthumbs:

פורסם

tmpusr, לא מצאת לנכון להוסיף את הלינקים שלי ? או שעוד לא הספקת ?

פורסם
  • מחבר

^

כרגע חזרתי ממילואים...

עברתי על חלקם - לא את כולם אני מכיר היטב וחלקם לא יוצאי דופן לדעתי מבחינת מחיר/תועלת ביחס לחלופות.

תוכל אולי למקד אילו רכיבים מכולם משתלמים במיוחד לדעתך, למי ולמה?

אני אשתדל להגיע לזה בהקדם.

פורסם

מעולה!! אשכול אחד הטובים!

הייתי בהלם מהירידת מחירים אחרי בסה"כ שבוע שלא הייתי פה

פורסם

ניתן להוריד את הHD4890- כבר אין אותו בשום חנות במחיר הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ה-HD4870, עדיין קיים ב-RSM?

פורסם

^

כרגע חזרתי ממילואים...

עברתי על חלקם - לא את כולם אני מכיר היטב וחלקם לא יוצאי דופן לדעתי מבחינת מחיר/תועלת ביחס לחלופות.

תוכל אולי למקד אילו רכיבים מכולם משתלמים במיוחד לדעתך, למי ולמה?

אני אשתדל להגיע לזה בהקדם.

הסיילנסר 420 לצערי ירד מהאתר שך IQPC.

המעבדים זה 750/760 למערכות גיימינג כבדות (890 ו - 950 ש"ח בהתאמה) וה E5400 ו - E6600 למערכות פשוטות יותר.

המארזים שבחרתי זה המארזים המשתלמים יותר בטווח 375-460 ש"ח לדעתי, המארז המומלץ היחיד ANTEC 300 קצת בודד בקטיגוריית המארזים המומלצים ואלה ישלימו אותו היטב בתקציב קצת גבוה יותר למי קרוצה יותר מהמארז שלו.

וכרטיסי המסך אלה כרטיסי ביניים במחירים משתלמים, HD4830 ב - 415 ש"ח ו - HD5750 ב - 575 ש"ח.

ועוד ספק משתלם למערכות כבדות מאד זה ה - SAPPHIRE PURE 625W, מודולרי ועם 50A ב - 12V.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6730

פורסם

HD 5750 ב575 ש"ח?! בדיוק קניתי אחד ב639 ש"ח(עם הנחת מזומן) :(

פורסם

גרסת 512MB.

פורסם

אפשר להוריד את הGTX460- הוא כבר אינו מגיע עם המשחק. יש איזו גרסא אחרת אבל זה עם קופון.

ניתן גם להוריד מעט את מחירו של הסיגייט מומנטוס, יש אותו ב675 שקלים- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=29934

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים