פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים נראה נחמד ומתסורט להפליאיש לי ספקות גדולים שככה יהיה הגיימפליי. מרגיש כמו סצנת מעבר אחת ארוכה.יותר מדי אירועים מתוסרטים כדי שזה יהיה actual gameplay. אין ספק שזה מנוע המשחק, אבל הם דחסו המון אירועים כדי לנסות להרשים.ואת האמת? לא כ-ז-ה מרשים... כבר ראינו דברים מרשימים גרפית וטכנולוגית מזה. אני מאוכזב.
פורסם 2011 ביולי 914 שנים לא מוצא את התרד בנושאבכל מקרה נראה מעולה, לא סתם נבחר למשחק הטוב יותר ב E3BioShock Infinite: 15 Minutes of Gameplay Footage [HD] BioShock Infinite: 15 Minutes of Gameplay Footage [HD]
פורסם 2011 ביולי 914 שנים פשוט משחק גאוני... השניים הקודמים היו פשוט מעולים, לדעתי בן הטובים ששחקתי, השינוי הזה ממתחת לאדמה לשמיים פשוט גאוני מחכה בקוצר רוח..
פורסם 2011 ביולי 914 שנים ראיתי את הסרטון היום בצהריים דרך גיימטריילרז חיברתי את הנייד למסך בסלון וראיתי כמו שצריך ידעתי שהולך להיות טוב ובאמת היה לגבי המשחק עצמו נראה סוף הדרך לפי מה שאני רואה שילוב טוב של אירועים מתוסרטים וגיימפליי והעיצוב של העולם בכלל רמה
פורסם 2011 ביולי 914 שנים חלק לא קטן מהספקיות בארץ חונקות את הרוחב פס לאתר הזה, בכללי יש בזמן האחרון מגמה להפריע לגיימרים. כניראה שהם לא אוהבים את זה שכולם מנסים ליראות שם דברים ב HD.
פורסם 2011 ביולי 914 שנים תמיד אני טוען שם סרטים פעמיים פעם ראשונה הטעינה איטית אז אני עושה ריפרש לעמוד 80% מהזמן הטעינה של הסרטון תהיה יותר מהירה
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים יש לי הרבה ציפיות למשחק הזה. ולפי ה דמו של ה 15 דקות הראשונות הן רק עולות.אני בטוח שהעולם שייגלה לנו בעיר המעופפת הזו יהיה עשיר ומעניין. בכלל הסיפור נראה אדיר.
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים דווקא הפתיע אותי לטובה,הם שינו די הרבה דברים.אם יש דבר אחד שלא אהבתי, זה שהעיר נראת כמו לונה פארק.אבל אם מתעלמים מזה נראה משחק מבטיח.
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים אני מוריד תסרטון באורביט.בדיוק דקה וחצי+1אמנם אני משתמש בתכנה אחרת אבל כבר כמה חודשים שאני מוצא שלהוריד את הסרטונים זו הדרך היחידה לראות אותםולא רק ב GT גם ב justinTV ומקומות אחריםבתור פאנבוי של ביושוק אני מחכה בקוצר רוח ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.