עבור לתוכן

צריך עזרה עם מחשב שנתקע ומשמיע סוג של אזעקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

המחשב שלי התחיל להתקע פעם בכמה ימים בשבועות האחרונים...

לוח האם מדגם p55-us3L של GIGABYTE .

המחשב בן 9 חודשים.

פתחתי היום את המחשב ופירקתי אותו לגורמים וניקיתי כל גרגר אבק ועדיין המחשב ממשיך להשמיע את האזעקה.

העלתי את ה"אזעקה" ליוטיוב :

http://www.youtube.com/watch?v=apDTopeKvAE

מה הבעיה?

תודה על העזרה!

פורסם

זה מתאים לפורום תקלות טכניות בחומרה ולא לפה.

מתי הצפצופים האלה מתחילים?

המערכת עוברת את שלב ה-POST או שזה קורה מייד עם הפעלת המחשב?

זה נשמע לי כמו התרעה על חימום יתר של המעבד. פרקת את גוף הקירור של המעבד כחלק מהניקוי? כבל החשמל של מאוורר גוף הקירור מחובר ללוח אם?

פורסם
  • מחבר

זה מתאים לפורום תקלות טכניות בחומרה ולא לפה.

מתי הצפצופים האלה מתחילים?

המערכת עוברת את שלב ה-POST או שזה קורה מייד עם הפעלת המחשב?

זה נשמע לי כמו התרעה על חימום יתר של המעבד. פרקת את גוף הקירור של המעבד כחלק מהניקוי? כבל החשמל של מאוורר גוף הקירור מחובר ללוח אם?

הצפצופים האלה זה מגיע מה windows ולא מהספיקר שמחובר ישירות ללוח אם , בקיצור היא עוברת את שלב ה POST.

בדקתי עם איזו תוכנת HW monitor ונראה כאילו כל הליבות בחום נורמאלי... ואכן המאוורר מחובר ללוח האם , אני יכול גם לראות דרך החלונית במארז שהמאוורר מסתובב ותקין.

פורסם

אז לא הבנתי אותך בהתחלה.

אל הצליל הזה מתלווה עוד משהו? המערכת קופאת, נתקעת? או שהכל עובד רגיל ורק הצפצוף הזה ברקע?

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי אותך בהתחלה.

אל הצליל הזה מתלווה עוד משהו? המערכת קופאת, נתקעת? או שהכל עובד רגיל ורק הצפצוף הזה ברקע?

הכל עובד רגיל ורק הצפצוף ברקע.

אבל , לאחרונה פעם בכמה זמן המחשב שלי קופא (מערכת הפעלה windows 7)

פורסם

תבדוק מי האחראי לצפצוף הזה ב-Volume Mixer (כפתור ימני על סמן הרמקול בשורת המשימושת).

פורסם
  • מחבר

את זה בדקתי כמובן כשזה קרה.

זה היה ה system sounds.

אגב , עשיתי מאז פעמיים ריסטרט והצפצוף לא חזר.

יכול להיות שזה אומר שאכן היתה איזושהי בעיה של חימום יתר או משהו כזה והיום כשעשיתי ריסטרט פשוט לא היתה הבעית חום....

פורסם

זה גם אומר שיכול להיות איזה קובץ רוגלה או משהו כזה שאחראי לצפצוף (ישירות או דרך הרשת).

הייתי בודק ב-Task Manager בלשונית Process אם יש תהליך לא מוכר בזמן שנשמע הצפצוף הזה, או אפילו מריץ בדיקה כבר עכשיו לראות אם נמצא משהו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי הרגע ולא נראה שיש שם איזשהו process לא רגיל ולא מורשה..

פורסם

תבדוק בזמן שהצפצוף נשמע, לא כך סתם. בנוסף אתה פשוט יכול להריץ בדיקות לאיתור/ניקוי מזיקים. HijackThis, Malwarebytes Antimalware וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים