עבור לתוכן

צריך חוות דעת בקשר ללטיטוד 4310

Featured Replies

פורסם

אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410

הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח?

יש לו תקלות שבדרך כלל קורות?

איך איכות הבניה?

מקלדת נוחה?

איך הטראקפוינט?

עריכה :

מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות :

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922

פורסם

תראה מדובר בדגם יחסית חדש (לפחות רק עכשיו התחילו להגיע כאלה לעבודה...) בכל אופן עבדתי עליו קצת והוא עושה רושם של מחשב ברמה גבוהה. המקלדת נוחה מאד (קרובה מאוד לסגנון של הטינקפד. מקשים צמודים אך עם זוויות, כמו שמקלדת צריכה להיות) הטראקפוינט קצת קשיח אבל יש לו אחיזה טובה מאד. למקלדת יש גם תאורה אחורית שזה פיצר נחמד.

איכות הבניה נראת טובה מאד, ודגמים ישנים יותר של הסדרה הזו נראים אחרי שנתיים של עבודה רציפה בסדר גמור, בלי שום חלקים רופפים או משהוא בסגנון.

במקום עבודה יש לנו כבר די הרבה לטיטיודים ועוד אף אחד לא הלך למעבדה (במשך שנתיים וחצי) אבל זה כאמור לא מדגם מיצג כלכך.

לגבי ה T410 - הם מחשבים קצת שונים - אחד 14 ואחד 13. שניהם חזקים, אם כי יצא לי לראות כבר כמה T400 עם פלסטיקה רופפת (חדשים יחסית) מה שהיה לי די מוזר. גם כמות התקלות שיש אצלנו כרגע במחשבים של לנובו (בעיקר ב X) קצת מורידות ממה שחשבתי על לנובו

שים לב שהמחירים של הלטיטיוד בארץ ממש גבוהים. אפשר לקנות אותם באוטלט של דל ברבע מחיר (חבר קנה עכשיו את 6410 ב 770$)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

דווקא הT410 התחיל ממש לעניין אותי.

אני אחפש איפה אפשר לראות אותם באותה חנות או אחד ליד השני.

פורסם

באופן כללי מניסיון, קשה מאד לטעות עם מחשבי לטיטיוד של דל. הם בנויים להחזיק מעמד והסדרות החדשות (סיומת 10) לא עושות רושם ונה. בדוק אבל מאיזה ספק אתה קונה את זה וכמה אחריות אתה מקבל. יעל פתרונות מחשוב נחשבים לטובים ביותר (עבדתי עם כמה ספקים של דל ולא סתם הם מנהלים את מחסן החלפים של היבואן). עם זאת יש לציין שמחשבים מהסדרות העסקיות לרוב יקרים יותר, ובפרט בדל לטיטיוד. אם המחיר לא מרתיע אותך, אז סבבה.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא ארכוש מהאדם שאבא שלי רוצה אז אני כנראה ארכוש מנוטבוק קלאב עם 4G במקום 2G RAM.

אני מבין שהאחריות שם היא באתר הלקוח זאת אומרת אצלי במשרד.

בכל מקרה במעמד הקניה אני אברר בנוגע מי נותן תאחריות ואיפה היא ניתנת.

בשני המחשבים האחריות היא 3 שנים שמבחינתי זה זמן מינימלי לקבלת האחריות במחשב כזה!

הדבר הכי חשוב לי :

שני המחשבים עוברים את ה5 שעות עבודה רצוף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים