עבור לתוכן

כך נראית החתונה היקרה בישראל !

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה לצחוק תצחק , אבל זה דבר רציני ביותר .

כן , אני דורש מהמועסקים שלי דין וחשבון בטוח כשזה נוגע למוסריות שלהם ולעברות על החוק , אתה רוצה להגחיך את הדברים שלי בזה שאני דורש מימנו לדווח לי על המורה שלו לכיתה ג' , שיהיה , אני חושב שזה לגיטימי שמעסיק ידרוש דין וחשבון מעובדיו בהחלט , אם הוא יכול לתגמל אותם על הצלחתם הוא יכול גם לקנוס אותם על כישלונם וכן , הוא עובד אצלי , עובדה , אני משלם לו משכורת ( מיסים ) אני שוכר אותו לעבודה ( בחירות ) הוא מבקש מימני עבודה ( מצע ) אני מפטר אותו ( בוחר מישהו אחר ) אני קובע לו מה אני רוצה שיעשה בשבילי ( קשר עם הבוחר ) אני קובע לו איך הוא יעשה זאת ( חוקים ) זה שאתה "מקטין" אותי לא אומר שאני קטן , אני קטן כמה שאני רוצה להיות ולא כמה שאחרים רוצים שאני אחשוב .

תן לנחש,אתה זה שהתרעם על זה שראש הממשלה חגג יומלדת לבן שלו שלוש שעות אחרי אסון היסעורים? ומה זה "עובד אצלך" הוא חייב לך דין וחשבון? אתה היחיד שבחרת אותו? איפה עובר מבחינתך הגבול בין ציבור לפרט? לפי איך שאתה מתאר את זה כבר שישימו על ראש הממשלה מצלמה ויכניסו אותו לערוץ ריאליטי. צא מהסרט בבקשה,ותן לאנשים פרטיות,הקנאה בכוח ובכסף מעבירה אותך על דעתך.

• תגובות 50
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר דובר על כך - בישראל ובדמוקרטיות אחרות, שיש עניין לציבור באספקטים מסוימים של חייהם הפרטיים של נבחרי ציבור.

כאשר מדובר בשר בכיר מאוד (ליברמן) שכבר חשוד במעורבות לכאורה בפרשיות שחיתות המתארח בחתונה (לא רק הוא, אלא חברים נוספים ממפלגתו) בחתונה של בעל הון שגם הוא חשוד במעורבות לכאורה בפרשיות שחיתות - כל העסק נראה, בכן, חשוד.

שוב פעם - ברגע שאדם הופך לנבחר ציבור - הוא מוותר על חלק גדול מפרטיותו.

לפי אותו עיקרון, אם אדם מזמין נבחר ציבור בכיר לאירוע שלו בנסיבות שהן לא סביב חברות ארוכת שנים או קשרי משפחה, לגיטימי שהתקשורת תגלה עניין בכך, באירוע בפרט ובקשר שיש בינהם בכלל.

פורסם

נו, העיקר שאתה מצליח לתרץ בפני עצמך את יצר המציצנות שלך...

פורסם

מצלמת אבטחה היא כורח , לא מציצנות.

פורסם

עומרי - בדמוקרטיה, מוסד שאני חושש שאתה לא ממש מעריך, נבחרי ציבור חייבים לתת דין וחשבון על מעשיהם - במיוחד על מעורבות שלהם עם אנשי הון בעלי אינטרס.

עוד בדמוקרטיה - זכותה וחובתה של התקשורת לדחוף את האף לאירועים וענייינים כאלו (אם כי למרבה הצער הפעם העניין היה רכילותי והסיקור היה שטחי בהתאם וחבל).

יצר מציצנות? החתונה עצמה מעניינת אותי כקליפת השום, אני אפילו לא יודע מי הולך להופיע שם, מה שמות בני הזוג המאושר ומי המעצבת של שמלת הכלה.

ועוד משהו עומרי - מה הייתה התגובה שלך אם האורחים בחתונה לא היו חברי "ישראל ביתנו" אלא חברי העבודה או ר"ל חברי מר"ץ?

פורסם

חוקים בתהליך

1. הצעת חוק גילוי עניינים של נבחרי ציבור, התשס"ח-2008 (פ/17/3493)

מחלקת הליטיגציה הכלכלית ניסחה, להגשה על ידי חה"כ שלי יחימוביץ ואופיר פינס-פז החברים בשדולת הח"כים הלבר-מפלגתית נגד השחיתות בכנסת את הצעת החוק הזו, אשר מיועדת להביא להעמדה לעיון הציבור "דו"חות גילוי" אשר יוגשו על ידי נבחרי ציבור ומועמדים לכהונה כנבחרי ציבור ברמה הלאומית והמקומיות. "דו"חות הגילוי" יהוו לא רק הצהרת הון אלא אף הצהרה על כל זיקה שיש לציבור בה ענין (כגון תפקידים שמילא המדווח בעבר, הגורמים שעמם הוא עושה עסקים וכד'). העמדת הדו"חות בפני הציבור לפני הבחירות תאפשר לציבור לדעת אלו אינטרסים נכנסים לכיסא נחבר הציבור יחד עם המועמד ותאפשר לציבור גם לזהות מצבים שבהם נבחרי ציבור מקדמים נושאים שיש בהם ענין אישי תוך ניגוד עניינים.

זה הכל עיניין של איכות השילטון :

http://www.mqg.org.il/%D7%9E%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%92%D7%A0%D7%95/%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%A7%D7%94/%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D%D7%91%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A/tabid/396/Default.aspx

פורסם

בדיוק אותו דבר.

חבל מאוד.

רק אל תבכה בפעם הבאה שיטרפדו עוד חוק שנועד להגנת הצרכן בישראל או שהרגולטור יתקפל בפני בעל הון כזה או אחר וינציח מונופול והפקעת מחירים ואל תתלונן שימכרו נכסי מדינה (שהוא רכוש גם שלך) למקורבים בעבור נזיד עדשים.

C'est tout

פורסם

חוקים בתהליך

1. הצעת חוק גילוי עניינים של נבחרי ציבור, התשס"ח-2008 (פ/17/3493)

מחלקת הליטיגציה הכלכלית ניסחה, להגשה על ידי חה"כ שלי יחימוביץ ואופיר פינס-פז החברים בשדולת הח"כים הלבר-מפלגתית נגד השחיתות בכנסת את הצעת החוק הזו, אשר מיועדת להביא להעמדה לעיון הציבור "דו"חות גילוי" אשר יוגשו על ידי נבחרי ציבור ומועמדים לכהונה כנבחרי ציבור ברמה הלאומית והמקומיות. "דו"חות הגילוי" יהוו לא רק הצהרת הון אלא אף הצהרה על כל זיקה שיש לציבור בה ענין (כגון תפקידים שמילא המדווח בעבר, הגורמים שעמם הוא עושה עסקים וכד'). העמדת הדו"חות בפני הציבור לפני הבחירות תאפשר לציבור לדעת אלו אינטרסים נכנסים לכיסא נחבר הציבור יחד עם המועמד ותאפשר לציבור גם לזהות מצבים שבהם נבחרי ציבור מקדמים נושאים שיש בהם ענין אישי תוך ניגוד עניינים.

כאילו שזה ישנה משהו למישהו. כולם כל היום רק מתלוננים על החברי כנסת הגרועים ועל הממשלה הדפוקה,

ואז כעבור 4 שנים (יותר כמו שנתיים וחצי בדר"כ) הולכים (או שלא) לקלפי ומכניסים את אותו פתק "כי ככה

אבא שלי היה מצביע לפני 40 שנה" ובסוף הכל נשאר אותו הדבר.

פורסם

חבל מאוד.

רק אל תבכה בפעם הבאה שיטרפדו עוד חוק שנועד להגנת הצרכן בישראל או שהרגולטור יתקפל בפני בעל הון כזה או אחר וינציח מונופול והפקעת מחירים ואל תתלונן שימכרו נכסי מדינה (שהוא רכוש גם שלך) למקורבים בעבור נזיד עדשים.

C'est tout

מה הקשר בין מחט לתחת?

פורסם

כאילו שזה ישנה משהו למישהו. כולם כל היום רק מתלוננים על החברי כנסת הגרועים ועל הממשלה הדפוקה,

ואז כעבור 4 שנים (יותר כמו שנתיים וחצי בדר"כ) הולכים (או שלא) לקלפי ומכניסים את אותו פתק "כי ככה

אבא שלי היה מצביע לפני 40 שנה" ובסוף הכל נשאר אותו הדבר.

אתה צודק , לפני ארבעים שנה האמון בנבחרים היה גדול והפיקוח עליהם היה קטן .

@

עומרי

במסיבות האלו "נחתכים" דברים . ׁ במסיבות האלו "נחתכים" דברים , פאנגי הביא דוגמא לחוקים שהם בעד הנוכחים בכנס ( בעלי ההון ) ונגד אלו שאינם נוכחים בנשף ( הציבור / עמך ) ושאינן נמצאים בחוקי המכרזים וכו' . חוקים חברתיים בקיצור .

אותי זה לא מפליא , תמיד החוקים של הממשלה הזו הם נגד הציבור ובעד קבוצות מצומצמות שבדרך כלל מוזמנות לחתונות שכאלו .

ההבדל בין ביבי לבין שאר הניבחרים הוא , ביבי משתין מהמקפצה - ראה למשל חוק הקרקעות , הקטנת מס החברות , הפרטות וכו' .

פורסם

מה הקשר בין מחט לתחת?

ראה את התשובה של דוד

עומרי - אתה יכול לקבל או לא לקבל את הדעה של העומד מולך, אבל יש דרך לנהל דיון - וזאת לא ממש הדרך שלך.

פורסם

אוקיי, יכול להיות שיש קשר בין הן לשלטון בהקשר של החתונה הזו(ואולי גם לא).

מה שכן לא ממש איכפת לי איך היא ניראת ואיזה חלק לוקחים המפיקים והאמנים, זה יותר מתאים למהדורה של גיא פינס...

את הקשר בין הון לשלטון צריך לחקור בעיקר מתחת לפני השטח, הרי אף אחד לא מתהדר בזה שהוא מושחת.

חוץ מזה, אדם לא אשם עד שהוא נמצא אשם.

מיכאל צ'רנוי הוא איש עסקים ואוליגרך לשעבר, הוא יכול להרשות לעצמו את המותרות האלה.

פורסם

זה שיש קשר זה ברור , קשרים חברתיים , האם הם גולשים לקשרים לא כשרים ( עיסקיים ) , לפעמים , האם בחתונה הספציפית הזו ? יש לשער , האם אנחנו יודעים בדיוק מה ואיך ? לא . האם על הציבור לשים גבולות ולצמצם למינימום את הקשר הלא מפוקח של הון שילטון ? כן בהחלט !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים