עבור לתוכן

כך נראית החתונה היקרה בישראל !

Featured Replies

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי הוא לא כתב 20 לפני המיליון .

אבל שויין , לבריאות לכולם , 7 או 70 .

• תגובות 50
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כבר ענין אחר לגמרי -אבל לא הכנסתה את זה לכותרת

חוץ מזה אתה מכיר מפלגה נקיה היום בכנסת ?

לא אני כתבתי את הכותרת' date=' עניין החתונה לא עניין אותי, נכנסתי לכתבה במקרה וקלטתי את הפיסקה עם נבחרי הציבור שם.

ואני מבין שאם יש היום הרבה מושחתים אז אפשר להעלים מזה עין?

כולנו יודעים שהכסף או לפחות חלקו לא הגיע לידי צ'ורניי (למה קוראים לו צ'רנוי?) בצורה חוקית והוגנת, נחייה עם זה.

העיקר שהגביר עושה אחלה מסיבה. לפחות זה "תורם לכלכלה". אולי גם נארח פה ברוני סמים מקולומביה (היי - לא הרשיעו אותם עדיין - הם רק "לכאורה"), אז מה משנה מאיפה הכסף, העיקר שיהיה שמייח.

האמת שאין לי עניין בחתונה ומצידי שיפוצץ שם 100 מיליון על קונפטי מפלטינה והופעה של שיבוט של מייקל ג'קסון. ברקע שחלק נכבד מהממשלה מפגין שם נוכחות. זכותי לדעת מה הקשר שלהם לאותו אדם ואני מקווה שהתקשורת תחשוף קשר זה (להלן - כלב השמירה של הדמוקרטיה).

פורסם

תן לי רגע להבין משהו.

אם יש לי הרבה כסף,

הבן שלי מתחתן ואני עושה לו חתונה במיליוני שקלים כי אני מנגב את התחת עם שטרות של 100 דולר וזה לא מזיז לי,

ולחתונה שלו מגיעים גם נבחרי ציבור (שהם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך וגם להם יש חברים והם הולכים לאירועים משפחתיים/קהילתיים),

אז זה אוטומטית הופך להיות עניינך מה שקורה באירוע הפרטי שלי?

בהחלט יכול להיות שזה מעניין אותך, אבל זה לא יותר מרכילות. זה לא הופך את זה לעניינך.

פורסם

תן לי רגע להבין משהו.

אם יש לי הרבה כסף,

הבן שלי מתחתן ואני עושה לו חתונה במיליוני שקלים כי אני מנגב את התחת עם שטרות של 100 דולר וזה לא מזיז לי,

ולחתונה שלו מגיעים גם נבחרי ציבור (שהם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך וגם להם יש חברים והם הולכים לאירועים משפחתיים/קהילתיים),

אז זה אוטומטית הופך להיות עניינך מה שקורה באירוע הפרטי שלי?

בהחלט יכול להיות שזה מעניין אותך, אבל זה לא יותר מרכילות. זה לא הופך את זה לעניינך.

אבל למה שנבחרי ציבור יהיו חברים שלך? הם כולם נחמדים וסחבקים והולכים לאותם מקומות ויוצא שהם יכנסו למעגל חברים שלך?

פורסם

@ עומרי

האם אתה טוען שאין קשר בין הון ושילטון ?

פורסם

@ עומרי

ברור שיש,ונראה לי שהוא מבין את זה. פשוט צריך להבין מתי חורג הגבול בין לקשר בין קשרי ידידות הגיוניים (סך הכל לכולם יש אינטרס,ולכן הם במעגל החברתי אחד של השני). לא חושב שיש איש עסקים רציני בארץ שלא מעורב בצורה כזאת או אחרת עם השלטון. זה לא אומר שכולם מושחתים,להפך.

אבל כן כל ההתעסקות הזאת בכמה כסף הוא עשה ואיך לא בריאה,אנחנו חושבים שאנחנו עדיין במשטר הצנע בקיבוץ בשנות ה50 שזה בסדר לרחרח מה קורה אצל השכן,זה נגמר. לא מעוניין שאף אחד יבקר אותי כמה אני מבזבז ועל מה,וכנ"ל ההפך.

פורסם

נו , אז היכן אתה חושב שהקשרים האלו נוצרים ?

ואני חושב שזכותי וחובתי לדעת היכן ועם מי ראש הממשלה שלי מסתובב וכן על מה הם מדברים ואם הם עושים עסקים , כן בהחלט חובתי כאזרח לשפוט את מי שאני בוחר על רקע של מי החברים שלו ומה הוא עושה בשעות הפנאי שאני משלם לו עליהן כולל אבטחה , עובדה יש חוקים לצינון שמפרידים בין המשרה הציבורית לזו הפרטית יש חוק המכרזים שמנסה להילחם בתופעת הפניית העבודות למקורבים אניחושב שיש חוקים על איסור העסקת קרובים , כל החוקים האלו הם בדיוק מהסיבות האלו - קשר הון שילטון !

אני לא חושב שאני צריך לסמוך רק על המוסר הפרטי של הניבחר כנתון שאיננו מצריך מימני בדיקה , אני חייב לנטר את יכולתו של הנבחר להיות מוסרי כלומר להיות אזרח מודע ומפקח על נבחריו . אני לא רואה את תום החובה הציבורית האזרחית עם סגירת הקלפיות , לא בהחלט לא , מכיוון שחלק ניכבד מהציבור חושב כך המדינה ניראת פחות טוב מימה שהיא הייתה יכולה להראות .

עריכה :

וכן לא רק על הניבחרים צריך לפקח , בהחלט גם על בעלי ההון , ובטח לבעלי חברה ציבורית , כל המידע הזה קיים , רק אזרחים פתאיים חושבים שאין להם זכות לקבל על זה דיווח .

פורסם

@ עומרי

לא, אני טוען שזה לא עניינך מה קורה או לא קורה, ומי מגיע או לא מגיע, לאירוע של בן אדם פרטי.

ואני חושב שזכותי וחובתי לדעת היכן ועם מי ראש הממשלה שלי מסתובב

למה מי אתה שבן אדם (שבמקרה העבודה שלו היא "ראש ממשלה") יהיה חייב לך דין וחשבון לגבי חיו הפרטיים?

פורסם

אני אזרח !

פורסם

נו, ולמה נראה לך

שבן אדם (שבמקרה העבודה שלו היא "ראש ממשלה") יהיה חייב לך דין וחשבון לגבי חיו הפרטיים?

פורסם

נו, ולמה נראה לך

לראש ממשלה יש עוד שם. נבחר ציבור.

פורסם

הוא עובד אצלי ועבורי !

פורסם

הוא עובד אצלי

:lol:

ואצל מי אתה עובד?

האם נראה לך לגיטימי שהבוס שלך ידרוש ממך דין וחשבון על חייך הפרטיים? מי החברים שלך, עם מי אתה יוצא לבלות בשישי בערב, עם כמה בחורות היית בחיים, ומה המורה שלך מכיתה ג' חשבה שיצא ממך כשתהיה גדול?

פורסם

אני היחיד שחשב שזו פשוט אחלה דרך להלבין הון? להעלים מיליונים שחורים בחותנה מפוארת לגמרי ועם מתנות יקרות בטירוף רק על עצם ההגעה לחתונה. להעסיק עשרות (אם לא מאות) אנשים וככה גם לתת פרנסה לרבים ולעשות ספין כמעט פילנטרופי לכל העניין.

פורסם

אם אתה רוצה לצחוק תצחק , אבל זה דבר רציני ביותר .

כן , אני דורש מהמועסקים שלי דין וחשבון בטוח כשזה נוגע למוסריות שלהם ולעברות על החוק , אתה רוצה להגחיך את הדברים שלי בזה שאני דורש מימנו לדווח לי על המורה שלו לכיתה ג' , שיהיה , אני חושב שזה לגיטימי שמעסיק ידרוש דין וחשבון מעובדיו בהחלט , אם הוא יכול לתגמל אותם על הצלחתם הוא יכול גם לקנוס אותם על כישלונם וכן , הוא עובד אצלי , עובדה , אני משלם לו משכורת ( מיסים ) אני שוכר אותו לעבודה ( בחירות ) הוא מבקש מימני עבודה ( מצע ) אני מפטר אותו ( בוחר מישהו אחר ) אני קובע לו מה אני רוצה שיעשה בשבילי ( קשר עם הבוחר ) אני קובע לו איך הוא יעשה זאת ( חוקים ) זה שאתה "מקטין" אותי לא אומר שאני קטן , אני קטן כמה שאני רוצה להיות ולא כמה שאחרים רוצים שאני אחשוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים