עבור לתוכן

כך נראית החתונה היקרה בישראל !

Featured Replies

פורסם

מיליון שקלים - זה תג המחיר של החתונה היקרה ביותר שהייתה פה, והכל באדיבות מיכאל צ'רנוי ובשביל הבת שלו. המפיקים של האירוע - הגיעו לפה היישר מעבודות ברמה של המכביה וההופעה של רודסטיוארט. האמנים - מקבלים 150 אלף אירו כל אחד. אחרי האירוע אפשר לקפל את הציוד - ולהתכונן ל"אפטר פרטי"

וידיאו - http://www.mako.co.il/news-money/economy/Article-c9ab973eca42a21004.htm

תגובות?..

• תגובות 50
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מיליון שקלים - זה תג המחיר של החתונה היקרה ביותר שהייתה פה, והכל באדיבות מיכאל צ'רנוי ובשביל הבת שלו. המפיקים של האירוע - הגיעו לפה היישר מעבודות ברמה של המכביה וההופעה של רודסטיוארט. האמנים - מקבלים 150 אלף אירו כל אחד. אחרי האירוע אפשר לקפל את הציוד - ולהתכונן ל"אפטר פרטי"

וידיאו - http://www.mako.co.il/news-money/economy/Article-c9ab973eca42a21004.htm

תגובות?..

שכחת את ה-20 בתחילת המשפט שלך...

פורסם

מה זה עניינך..?

עומרי, אנחנו בישראל. לפתוח עיניים על אחרים ולדחוף את האף זה הספורט הלאומי.

פורסם
בשלב מסוים הסוד מתגלה - מדובר בחתונת בתו של צ'רנוי. לפי כתב האישום נגדו היה גד זאבי בעצם איש הקש שלו בעסקה. צ'רנוי מכחיש והמשפט עדיין מתנהל. המארגנים מסרבים לאפשר לצלם את שר התיירות סטס מיסז'ניקוב, שרת הקליטה סופה לנדבר וגם את הח"כית אנסטסיה מיכאלי - וכשאנחנו מצלמים בטעות, הם מורים למחוק. איכשהו, רק את ליברמן מאפשרים לצלם, וגם זה למשך שתי שניות בלבד.

זה ועוד איך העניין שלנו.

פורסם

אני מתערב איתכם שאחרי שנתיים הם מתגרשים..לא שווה להשקיע על חתונות היום יותר מ100 אלף שקל..

פורסם

זה ועוד איך העניין שלנו.

לא הבנתי את הציטוט הזה. מה גורם לך לחשוב שזה עניינך?

פורסם
  • מחבר

מה זה עניינך..?

זה פורום ? אני כותב בשביל שיגיבו משתמשים וולא טמבלים כמוך לא בה לך על תגיב בכלל

כן וזה עינייני ביותר תגובות וגםם אחת חולנית כמוך :screwy:

פורסם

לא הבנתי את הציטוט הזה. מה גורם לך לחשוב שזה עניינך?

אותו מאן דהו אשר מחתן את בתו חשוד במעורבות באחת מהעסקאות המפוקפקות ביותר שהיו כאן לאחרונה ונמצא בהליכים משפטיים בעניין זה.

אם שר החוץ ועוד שרים וח"כים אורחים בחתונתו זה מעניין אותי מאוד.

שאר הרכילות ועלות החתונה ממש לא מעניינים אותי.

פורסם
כן וזה עינייני ביותר תגובות וגםם אחת חולנית כמוך

שעשירים מבזבזים את הכסף שלהם על שטויות זה טוב לכולנו

מי יתן ויעשו מיליון חתונות דביליות כאלו בשנה

זה רק יתרום לכלכלה ויתן הרבה עבודה לאנשים

אני לא חובב גדול של בעלי ההון אבל במיקרה הזה -מה זה מציק לך ?

עם ככה הם רוצים להתחתן -תעזוב אותם בשקט

אותו מאן דהו אשר מחתן את בתו חשוד במעורבות באחת מהעסקאות המפוקפקות ביותר שהיו כאן לאחרונה ונמצא בהליכים משפטיים בעניין זה.

אם שר החוץ ועוד שרים וח"כים אורחים בחתונתו זה מעניין אותי מאוד

זה כבר ענין אחר לגמרי -אבל לא הכנסתה את זה לכותרת

חוץ מזה אתה מכיר מפלגה נקיה היום בכנסת ?

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי 20 מיליון זה יותר מ7 מיליון

פורסם

אחלה חתונה, שיהיה לבריאות.

אני בטוח שחצי מהישראלים שראו את זה חשבו משהו שלילי או הגיבו משהו שלילי, הרי איך אפשר בלי כלומניקים וקנאים מסכנים.

כולנו יודעים שהכסף או לפחות חלקו לא הגיע לידי צ'ורניי (למה קוראים לו צ'רנוי?) בצורה חוקית והוגנת, נחייה עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים