עבור לתוכן

כונן SSD למחשב משחקים

Featured Replies

פורסם

אם אני משחק משחקי רשת, האם כדי לי לשים כונן SSD בשביל לעלות את מהירות ה-LOADING שלי, כי שמעתי שזה משפר משמעותית את המהירות.

פורסם

זה אמנם משפר את המהירות, אבל הנפחים הקטנים לא מצדיקים את המחיר.

פורסם

כן עדייפ RAID

פורסם

רק בשביל משחקים? זה מיותר לחלוטין.. עשה לעצמך טובה ורד מהרעיון

פורסם
  • מחבר

מיותר או לא, תנו לי להחליט לבד, אם זה שאלה של כסף - אז יש לי מספיק!

שאלתי היתה כזאת - זה משפר את זמן ה-LOADING במשחקי רשת או לא?

פורסם

מאוד תלוי במשחק, יש כאלה שתראה בהם שיפור משמעותי וכאלה שלא תראה שיפור בכלל.

פורסם

כמובן משפר כל השאר תלוי בך (כסף וכו)

פורסם
  • מחבר

קניתי כבר SSD של GSKILL:

G.Skill Phoenix II FM-25S2S-60GBP2 60GB SSD 285/275MB/s

שמתי עליו מערכת הפעלה של WINDOWS 7 וגם את ה-STARCRAFT II ישיורת על ה-SSD,

העלת שלב עכשיו לוקח כמה שניות!!!!!!! פאקינ- איי זה פאקינג עובד!!!

היה שוה כל שקל שבזבזתי, אני מאושר!!!

תודה לכולם הנושא סגור!

פורסם

אגב אני קניתי SSD של אינטל 160 ג'יגה וזה מדהים, כשאני לוחץ הכל נפתח ישר בלי לחכות את השניה המעצבנת הזאת..

כל ההתקנות על כונן C לוקחת שניה בערך הכל טס, המחשב מרגיש יותר קליל.. לאדע איך להסביר את זה

פורסם
  • מחבר

איזה דגם? התעניינתי גם בדגמים של INTEL, אבל קראתי שב-SSD שלי ישנו בקר חדש בשם SAND FORCE שהוא הכי מהיר

פורסם

אבל קראתי שב-SSD שלי ישנו בקר חדש בשם SAND FORCE שהוא הכי מהיר

בדקתי בnewegg ולא הבנתי למה הוא כזה יקר(טוב אני מסתקל רק על כרטיסיSD בזמן האחרון) עד שראיתי את ה 50000 פעולות IO לשניה :eek2:. זאת מפלצת יחסית לדיסק מכאני שבקושי עושה 100 פעולות IO לשניה. בדקתי כוננים אחרים מאותו סוג וראיתי שזה מחיר נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

עלה לי 1300 ש''ח ב... לא משנה איפה. עובד מהר מאוד, גם הפוטושופ CS5 רץ אליו חלק... שני דברים אני עובד איתם: STARCRAFT II ו-PHOTOSHOP , בקיצו קנייה מוצלחת, מי שיש לו קצת כסף בצד - שווה!!

היה לי שניים לבחור: או OCZ VERTEX II או GSKILL PHOENIX PRO, לא היה בלמאי OCZ, אז לקחתי GSKILL, אמרו שזה אותו בקר.

פורסם
  • מחבר

לא חבל בכלל, מישהו מהפורום שעוסק בסקירות בדק בשבילי והמליץ רק על הדגמים שדיברתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים