פורסם 2002 במרץ 423 שנים till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs.since the break appart of thos two, i cant find any new movies.my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?
פורסם 2002 במרץ 523 שנים מחבר edonkeydirect connectניסיתי את EDONKEY ורוב הקבצים שניסיתי להוריד או היו באדום או לא היה רוחב פס להורדה (לא התחבר והוריד). אני אנסה את השניה.ד"א, חציל, IMESH לא מוצלחת למי שמחפש סרטים ומשחקים (המבחר עלוב בלשון המעטה)צירפתי את הקובץ עם רשימת הסרטים שלי אם מישהו מעוניין
פורסם 2002 במרץ 523 שנים לא מוצלחת למי שמחפש סרטים ומשחקים (המבחר עלוב בלשון המעטה)הגיע הזמן שכולכם תכירו בעובדה הזאתאיימש היא תוכנה ממש ממש גרועהתפסיקו להמליץ עליה :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 במרץ 523 שנים מחבר לא מוצלחת למי שמחפש סרטים ומשחקים (המבחר עלוב בלשון המעטה)הגיע הזמן שכולכם תכירו בעובדה הזאתאיימש היא תוכנה ממש ממש גרועהתפסיקו להמליץ עליה :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:אני יודע זאת מניסיון... ולכן כתבתי זאת.יש לך המלצה מניסיון על תוכנת שיתוף עם מבחר טוב וזמין של סרטים ומשחקים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.