פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!יש לי פורום ונכון יש לי כמנהל ראשי את הלוח בקרה?..........אז נכנסתי וזה ויש שם כזה דבר שאתה מכין עיצוב לבד אז הכנתי סתם בחרתי צבעים וזהומשום מה לא יודע למה כשיצאתי אז הפורום כאילו אין מילים הינה סתקלוhttp://www.rom.up.co.ilאני משתגע וחייב עזרה דחוף כי הבעיה היר שבגלל שלא רואים כלום אני לא יכול להיכנס ללוח בקרה ולשנות לעיצוב הרגיל
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים קודם כל תנשום עמוק.. יש לי המון המון ידע במערכות האלו..(מהשנים הקודמות שרכשתי..).. כזה דבר לא יצא לי לראות הרבה פעמים מה שאני מציא לך זה..: קודם כל אם יש לך גיבוי של הערכה..תעלה אותו.. דבר שני אם אתה רוצה להכנס ללוח בקרה הוא נמצא למטה..הכי למטה בדף קשה שלא לזכור כזה דבר.. אז תנסה לעלות גיבוי של הערכה..ואם התקנת מודים תתקין אותם מחדש על הגיבוי.. מאוד מוזר איך שזה קרה.. אתה בטוח שרק נגעת בצבעים? אין סיכוי שנגעת בדפים של ה PHP בFTP שלך? בכל מקרה תשאל ב www.phpbbheb.com זאת מערכת PHPBB נכון..תשאל שם..יש שם הרבה יותר מבינים ממני כמובן אני כבר לא זוכר המון מהמערכת הזאתי.. אבל יש שם אחלה חבר'ה(וואלה יניב..נאקסט..[שחכתי כבר את השמות הפרטיים של חלקם..]..).. הם בטוח ימצאו לך פתרון... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.