פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מישהו קנה שם ? יש המלצות ? או המלצות על חנות אחרת באיזור המרכז ? לרכישת מחשב נייד DELL תודה
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אני מניח שאתה מדבר על נייד דלאלו הם המפיצים המורשים של דל בארץhttp://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=genאם הם רוכשים מאחד מהם אז כן .. ממה שאני זוכר הם לא ...
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר ראיתי את האתר, זה אומר שהם לא מורשים, אבל אני מבין שהם רוכשים מחשבים מאחד המפיצים המורשים אולי (Computer C-Data הפצה למשווקי משנה). כדי לקבל אחריות מ- DELL ישראל צריך כנראה לקנות מהמפיצים המורשים. דווקא יש להם מבחר לא רע ל- notebookclub
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים חוץ מבאג נראה לי שכל השאר או יבואנים שמוכרים לחנויות או חברות שמוכרות רק ללקוחות מוסדייםפשוט תשאל אותם מאיפה הם קונים אין להם מה להסתיר פה...חוץ מזה אם אתה מועניין במבחר אני יודע שיש חנויות שדרכן את יכול פשוט להרכיב לך מפרט באתר של דל אירופה ולהזמין אותו לארץ...
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים אני ישלח לך בפרטי אני לא יודע אם מותר לפרסם ככה חנות מסויימתאבל הרעיון הוא כזהאתה נכנס לאתר אירופאי של דל.בונה לך מפרט.שולח את המפרט שבנית לחנות.הם בודקים כמה יעלה להם להזמין את זה לארץ דרך יבואן של דל.מחזירים לך הצעת מחיר.היתרון זה כמובן שהם מתעסקים במשלוחים והאחריות תיהיה בארץ רשמית של דל.חסרון כנראה יהיה מחיר יותר גבוה כי הם סה"כ עוד ידיים שהמוצר עובד וכל יד רוצה להרוויח...
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים יש פה בלבול,כל חנות שרוכשת את זה מהיבואן הרשמי (מהרשימה), ומוכרת לך, אז אתה מקבל את האחריות הרשמית
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים מחבר יש פה בלבול,כל חנות שרוכשת את זה מהיבואן הרשמי (מהרשימה), ומוכרת לך, אז אתה מקבל את האחריות הרשמיתצודק notebookclub הם דילרים כמו באג ואופיס-דיפו. האחריות אצל כולם היא אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.