עבור לתוכן

תוכנה לשרטוט 3D בעץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי כמה רהיטים ספציפיים שאני מעוניין לתת לנגר חובב (מקצועי אבל לא עבודתו העיקרית) , הבחור מסוגל לקרוא תוכניות בתלת מימד וליישם והוא די אומן במה שהוא עושה.

אבל בגלל שהנגרות היא תחביב אצלו ומדי פעם מכין עבודות לאנשים שהוא מכיר , הוא לא מוכן לבצע את עבודת התכנון אלה רק לשפר וליישם אני מחפש תוכנת שרטוט תלת מימדית בעץ , שאם אפשר להוסיף אלמנטים פנים רהיט כגון מחברים (ר ,כוכב ועוד..) , מסילות למדפי מגרה , פתחי אוורור, אלמנטים של פרזול כגון גלגלים,תעלות כבלים ועוד.., אולי גם סוגי עץ,מרקם,סיומות (פנלים),צבע וכל מה שקשור

מה שאני מבקש ממנו לבנות כרגע הוא מכונת ארקייד (התווסף לרהיט זה מחשב,מסך,מקלדת,עכבר,XARCADE STICK ,רמקולים 2.1 ) יש לי רעיון ותוכניות בJPG של מכונה כזו שאני מעוניין לשפר, כמובן שעליי לערוך אותן מחדש .

בעצם ההקדמה נועדה לתת REFERENCE של התוכנה שאני מחפש, אני בהחלט מוכן לשלם אבל לא יותר מ100$ ועדיף חינמי או TRIAL ל30 יום .

כמובן שאם אין בנמצא תוכנה מקיפה שכזו גם קרובה לכך תתקבל בברכה.

שיטטתי בגוגל קצת בנושא אבל לא מצאתי משהו רלוונטי .

בתודה מראש,

נ.ב

הסיבה ל100$ היא שאם זה יצא טוב ,יש לי כמה דברים אחרים שהייתי מכין אולי גם לבד אבל אני רוצה לראות את זה במחשב קודם, יש לי תואר בהנדסה (אומנם אלקטרוניקה) אבל בקשר לחישובים, עבודה מול תוכנות מקצועיות , פיסיקה,מכניקה אני אסתדר אם כי תמיד עדיף ENTRY LEVEL בדברים שאני עושה פעם ראשונה

פורסם
  • מחבר

תודה,

ראיתי אותה אבל חשבתי שזה רק למודלים של דירות,חדרים וכו' .

הורדתי ואני ינסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים