פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אהלן, לא מזמן הורדתי(מgamesplanet נה נה בננה) את GTA 4 והתחלתי לשחק.. להפתעתי המשחק מאוד כבד ואני נאלץ לשחק על הגדרות מאוד נמוכות וגם אז ישנן תקיעות. הנה לוג הבאנצ'מארק שביצעתי: StatisticsAverage FPS: 26.46Duration: 37.53 secCPU Usage: 99%System memory usage: 72%Video memory usage: 93%Graphics SettingsVideo Mode: 1024 x 768 (60 Hz)Texture Quality: LowShadow Quality: LowReflection Resolution: LowWater Quality: LowTexture Filter Quality: Tri-LinearNight Shadows: OffView Distance: 17Detail Distance: 9HardwareMicrosoft Windows XP ProfessionalService Pack 3Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 258.96Audio Adapter: Fast Track Pro Out 1/2Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHzFile ID: Benchmark.cli האם זה הכל בגלל שלכרטיס מסך שלי יש רק 256MB זיכרון?
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים לא רק בגלל כמות הזיכרון.הכרטיס שלך חלש באופן כללי וגם המעבד לא חזק במיוחד. (GTA4 אוהב להשתמש במעבד)
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחבר המחשב עצמו כבר די ישן ואני מודע לכל הדברים הללו - אבל זה משחק מלפני שנתיים ולפי הדרישות המומלצות ה"בעיה" היחידה שלי היא 256MB זיכרון בכרטיס ולא 512. אז בסדר אני לא מצפה להריץ את המשחק על מקסימום הגדרות, פילטרים עד הסוף ורזולוצייה מטורפת - אבל פחות מ30FPS שכל ההגדרות על LOW, אין פילטרים ורזולוציה של 1024 על 768?! מה לעזאזל?!
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים לא נורא, זה מה שיש. אני סיימתי את המשחק עם המפרט בצד, ורק עם הפאטצ' השני. אם אני סיימתי אותו, גם אתה יכול
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אז בסדר אני לא מצפה להריץ את המשחק על מקסימום הגדרות, פילטרים עד הסוף ורזולוצייה מטורפת - אם היית מכיר את הדרישות התובעניות של המשחק הזה, היית יודע שזה משפט שמישהו עם מפרט כמו שלי אומר.פשוט תוריד הגדרות ל-Medium ומטה, ללא AA עד שתגיע לצורה שיפעל לך חלק.המשחק הזה מאוד כבד ולא בנוי אופטימלית מבחינת המנוע שלו למחשב האישי- זה מה שיש.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר הלוואי עליי "Medium ומטה"... אלו ההגדרות שעליהן המשחק רץ אצלי:Graphics SettingsVideo Mode: 1024 x 768 (60 Hz)Texture Quality: LowShadow Quality: LowReflection Resolution: LowWater Quality: LowTexture Filter Quality: Tri-LinearNight Shadows: OffView Distance: 17Detail Distance: 9
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.