עבור לתוכן

מעבדות שירות DELL - עזרה

Featured Replies

פורסם

למישהו יצא לקבל שירות מהם באזור המרכז ויכול להמליץ על אחת מהן ?

מדובר בלפטופ Inspiron 6400 שהציריה של המסך שלו והמסגרת די התעקמו כנראה אין לי מושג איך הם פשוט נחלשו.

צריך להוסיף זיכרון (יש לו כרגע רק ג'יגה מתאים לי לשדרג ל2) , והוא עושה שטיקים של "המטען מחובר אבל לא מטעין" .

המחשב כבר מזמן לא במסגרת האחריות של ה3 שנים.

לעזרתכם אודה.

פורסם

1. החלפה של הזיכרון היא פעולה פשוטה מאוד. אין שום סיבה שבעולם לשלם כסף עבור התקנת זכרון במעבדה.

סביר שב-Ebay הזכרון (DDR 1?) יהיה זול יותר.

2.אם יש צורך להחליף חלקי פלסטיקה, זה לא סיפור זול. הייתי מבקש הצעות מחיר ממספר מעבדות ומשווה.

ייתכן ותוכל להחליף בעצמך חלק מחלקים הבעייתים באמצעות מדריכי ההרכבה והפירוק של דל ורכישת חלקים בEbay.

לדג

http://support.dell.com/support/edocs/SYSTEMS/ins6400/en/sm/index.htm

שמעתי דברים טובים על המעבדה של אומניטק. בנוסף, כדאי לקבל הצעת מחיר גם ממעבדה פרטית- כדוגמת לאפטופ לאבס.

פורסם

קיבלת עצות טובות.

גם אני מנחש שמחיר התיקון במעבדה יהיה יקר יותר מקנייה של מחשב זהה תקין לחלוטין מיד שנייה, ובטח שיותר זול מקניית החלקים באיביי והחלפה בעצמך.

מנסיון, עם קצת חוש טכני והרבה זהירות וסבלנות - המשימה בהחלט אפשרית.

שווה כמובן גם לקבל הצעות מחיר שונות לתיקון במעבדה, בדיוק כפי שנכתב מעליי.

פורסם

לא הייתי הולך לאומניטק. השירות והמחירים מזוויעים. נסה את יעל פתרונות תוכנה ותיראה מה הם מציעים. מה שכן, אלו מעבדות רשמיות. יש היום המון מעבדות לא רשמיות ולי היה ניסיון לא רע הן מבחינת שירות והן מבחינת מחיר עם נקסטופ בירושלים (נדמה לי שכך קוראים להם, יש להם סניף בהר הצופים). המחיר היה זול, והשירות היה אדיב ומהיר. החליפו לי מסך ב-800 שקל כולל עובדה כשכל האחרים רצו 1300 פלוס ועובד מצוין (אני יודע, אני כותב בו כרגע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים