פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא יודע מה איתכם, אבל כמעט כל סוג של שאריות/אוכל שבושל לעתיד אני אוכל קר. מרק הוא אולי יוצא הדופן היחיד. המיקרו רוב הזמן יושב בבטלה.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים בהחלט! שניצלים או עוף מהמקרר ישר לסנדוויץ זה נהדר. אפילו פסטה/ספגטי, אני אוכל ישר מהקופסת אחסון ששמתי במקרר.אם מנה טעימה אחרי לילה במקרר, זה מעיד על בישול טוב.על כל זה, דעתי האישית היא שהחימום במיקרו הורס את הטעם קצת ומחמם בצורה לא אחידה.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא יודע עם הדיון הזה רציני או לא (באמת שאין לי כוח לקרוא 7 עמודים על פיתה ) ,אבל בתכלס הכי טוב לתת להן להפשיר בחוץ .
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים האמת שאני חושב שהדבר הכי עצוב שעולה מהדיון הזה,זה העובדה שזה בערך הדיון הכי רציני שראיתי אי פעם בפורום על כמות כזו של עמודים.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים Czar_saladשניצל קר זה באמת דבר טעים.בכלל שניצל טעים או ישר אחרי הטיגון, או שהוא קר
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים קחו פיתה ותעטפו אותה בנייר סופג, עכשיו תכניסו למיקרו ל25 שניות.אם זה טוב לאהרוני (ולי) זה טוב גם לכם
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים יש שתי בעיות עם זה: 1. זה לא תמיד עובד טוב 2. אם אתה זולל הרבה פיתות, זה מבזבז מלא נייר סופג. אם כבר, עדיף במגבת, אבל אני כבר לא משתמש בשיטות האלו.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים דקה ומשהו בטוסטר אובן עושה את העבודההאמת שאני חושב שהדבר הכי עצוב שעולה מהדיון הזה,זה העובדה שזה בערך הדיון הכי רציני שראיתי אי פעם בפורום על כמות כזו של עמודים.ושלא הפך ל"דת ואמונה 2"
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים ושלא הפך ל"דת ואמונה 2"בדיוק חשבתי על זה...האם אפשרי לחמם פיתה עם גבינה צהובה בתנור בשרי ?
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים בדיוק חשבתי על זה...האם אפשרי לחמם פיתה עם גבינה צהובה בתנור בשרי ?NooooooOOoooOOOOoooooooOooooOOOOooooOOOOooo!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.