פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אלקטרה בעצם הוא כבר לא חדש שנה וחצי שנתיים אין לי מושג מה הדגם רוצה לצרוב עליו ביוס ולעשות OC נראה לי שאפשר לסחוט אותו ל15 שניות
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים וואו, אני עם מיקרו בן חמש שנים ואני לא מחמם יותר מ15 שניות כי אחרי זה הפיתה עוד שנייה מתאדה
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחמם בטוסטר למשך כ-5 דקות עד שיוצא קריספי וטעים אני משער שרוב האנשים כאן התכוונו לטוסטר (כמו תנור, רק קטן יותר) ולא לתנור של ממש כשהם דיברו על הפיתה שלהם, לא? והאמת, שאם זה היה תלוי בי, לא היה מיקרו בבית. אני לא מוכן לחמם בו אוכל (יוצא מגעיל, תמיד עדיף על כיריים/בטוסטר/כל דרך שאינה מיקרו) ואם פיתות אני גם לא מחמם בו... אז בכלל אין בו שימוש מבחינתי.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הכי פשוט זה להפשיר במיקרו, ממש מעט איזור ה20 שניות ואז לשים על הגז/בטוסטר(תנור קטן לצורך העניין) לאיזה דקה 2 ויוצא יופי...בידיוק כמו לחמם את זה על הגז/טוסטר...
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מה שיפה במיקרו, חוץ מהזמן הקצר של ההמתנה, זה הדיוק הכמעט מושלם והאוטומציה שלא מאפשרת טעויות.ובגלל זה רוב האנשים ברוב הזמן יעדיפו לעשות בו שימוש.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים זה תלוי בכמה מים הפיתה ספגה בפריזר, בעוצמת המיקרו, ובכמה זמן הפעלת אותו.למשל אצלי במיקרו הפשרה מלאה יכולה לקחת 40-50 שניות, כש40 שניות בדרך כלל עושה את העבודה אבל לפעמים משאירה נקודה קרה או שתיים.50 שניות יוציא את זה חם לגמרי אבל יותר צמיגי.בגלל זה אני מעדיף לתת 40 שניות ואז לזרוק את הפיתה לתנור (ממש תנור) על איוורור בין 30 שניות לדקה.ככה כל הרטיבות הנלוות נעלמת והפיתה מאוזנת.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים 5 דקות בטוסטר אובן, יוצא קריספי-רייר וחם ונעים - מושלם. (עדיין רך כמעט כמעט כמו פיתה טריה)אין לי מיקרו - בחיים לא היה לי, רק בעבודה יצא לי לחמם אוכל במיקרו וזה תמיד יצא גועל נפש (חוץ מפופקורן אבל זה לא נחשב אוכל)
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים תלוי מה אתה מחמם שם.אורז יוצא סבבה גם עוף. שניצל זה כבר עבודה בשביל הטוסטר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.