עבור לתוכן

סקר הפיתות הגדול

איך אתם מפשירים את הפיתה? 925 הצבעות

  1. 1. איך אתם מפשירים את הפיתה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

^^

דגם מלא ומקום קניה, מהר!

  • תגובות 94
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלקטרה בעצם הוא כבר לא חדש שנה וחצי שנתיים אין לי מושג מה הדגם

רוצה לצרוב עליו ביוס ולעשות OC נראה לי שאפשר לסחוט אותו ל15 שניות

פורסם

נההה... אני משער שאמשיך לסבול עם המיקרו שלי, שעושה את זה רק ב 30 שניות.

פורסם

וואו, אני עם מיקרו בן חמש שנים ואני לא מחמם יותר מ15 שניות כי אחרי זה הפיתה עוד שנייה מתאדה

פורסם

מחמם בטוסטר למשך כ-5 דקות עד שיוצא קריספי וטעים :)

אני משער שרוב האנשים כאן התכוונו לטוסטר (כמו תנור, רק קטן יותר) ולא לתנור של ממש כשהם דיברו על הפיתה שלהם, לא?

והאמת,

שאם זה היה תלוי בי, לא היה מיקרו בבית.

אני לא מוכן לחמם בו אוכל (יוצא מגעיל, תמיד עדיף על כיריים/בטוסטר/כל דרך שאינה מיקרו)

ואם פיתות אני גם לא מחמם בו... אז בכלל אין בו שימוש מבחינתי.

פורסם

תלוי איזה מיקרו.יש מיקרוגלים שמחממים ממש טוב את האוכל.

פורסם

הכי פשוט זה להפשיר במיקרו, ממש מעט איזור ה20 שניות ואז לשים על הגז/בטוסטר(תנור קטן לצורך העניין) לאיזה דקה 2 ויוצא יופי...

בידיוק כמו לחמם את זה על הגז/טוסטר...

פורסם

יצא לי לחמם גם בטוסטר שמקפיץ את הלחם...יוצא לא רע וגם די מהר.

פורסם

מה שיפה במיקרו, חוץ מהזמן הקצר של ההמתנה, זה הדיוק הכמעט מושלם והאוטומציה שלא מאפשרת טעויות.

ובגלל זה רוב האנשים ברוב הזמן יעדיפו לעשות בו שימוש.

פורסם

כל מה שאתה אומר נכון, בהנחה ומדובר במיקרוגל מכאני.

פורסם
  • מחבר

אם אתם מחממים רק במיקרו, הפיתה לא נעשת גומי תוך כדי האכילה ?

פורסם

זה תלוי בכמה מים הפיתה ספגה בפריזר, בעוצמת המיקרו, ובכמה זמן הפעלת אותו.

למשל אצלי במיקרו הפשרה מלאה יכולה לקחת 40-50 שניות, כש40 שניות בדרך כלל עושה את העבודה אבל לפעמים משאירה נקודה קרה או שתיים.

50 שניות יוציא את זה חם לגמרי אבל יותר צמיגי.

בגלל זה אני מעדיף לתת 40 שניות ואז לזרוק את הפיתה לתנור (ממש תנור) על איוורור בין 30 שניות לדקה.

ככה כל הרטיבות הנלוות נעלמת והפיתה מאוזנת.

פורסם

5 דקות בטוסטר אובן, יוצא קריספי-רייר וחם ונעים - מושלם. (עדיין רך כמעט כמעט כמו פיתה טריה)

אין לי מיקרו - בחיים לא היה לי, רק בעבודה יצא לי לחמם אוכל במיקרו וזה תמיד יצא גועל נפש (חוץ מפופקורן אבל זה לא נחשב אוכל)

פורסם

תלוי מה אתה מחמם שם.

אורז יוצא סבבה גם עוף. שניצל זה כבר עבודה בשביל הטוסטר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים