פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני שמעתי על שיטה של הכנסת הפיתה למיקרו עטופה במגבת, אמרו לי זה לא רע בכלל. זה בהחלט לא רע, ובוודאי עדיף על מיקרו לבד. הפיתה לא יוצאת ספוגית כזאת, היא יוצאת יבשה יותר, ויותר טובה, שווה לנסות(במיוחד שמגבת פיתה ומיקרו יש לרובנו בבית ) אני אישית, אם אין לי זמן/חשק לחכות אז רק מיקרו.(משתדל לעטוף במגבת אם אני וזכר) אם יש יותר זמן/חשק, אצלנו המיקרו משולב עם תנור, אז אני שם 30% תנור ו70% מיקרו, וזה יוצא מצויין. אם יש עוד יותר זמן אז 70% תנור ו30% מיקרו.(הכל במיקרו המשולב) ואם אמא שלי בדיוק אופה משהו בתנור, אז כמובן שאני שם שם את הפיתה.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים שום דבר לא יעזור אחרי הקפאה.אולי אני מפונק אבל אני בד"כ אוכל רק פיתות טריות.תיקון: אני בטוח מפונק - יש שירות שמביא כל בוקר לחם/לחמניות/פיתות/סופגניות (תלוי ביום ובתקופה) + חלב ושוקו.עצלנות היא הכוח המניע את האנושות!
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים שום דבר לא יעזור אחרי הקפאה.כן ולא. אם מקפיאים את הפיתה כשהיא טריה-טריה, אז היא תהיה אחלה אחרי הפשרה.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מיקרוגל. כשאני מפשיר פיתות בתנור הן ניהיות רכרוכיות וניקרעות מהאוכל שאני דוחף לתוכן.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הסיבה היחידה שבשבילה אני מחזיק מיקרוגל היא הפשרת פיתות. סליחה שאני סוטה מהתאר'ד אני פשוט סקרן. (אני לא חושב שפותח הדיון יוטרד מזה שאני אהרוס לו את תאר'ד הפיתות שלו ) אתה מחמם את האוכל בטוסטר? / אתה לא מכין אוכל לכל השבוע?
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים כן ולא. אם מקפיאים את הפיתה כשהיא טריה-טריה, אז היא תהיה אחלה אחרי הפשרה.עניין של סטנדרטים וטעם אישי אני מניח.בתור אחד שלא אוכל אוכל קפוא (שניצלים מוכנים, פיצות).השירות הצבאי היה נקודת שפל בתחום האוכל בשבילי 47-50 ק"ג.גם אוכל ביתי אני לא אוכל אחרי מספר ימים.הפרעות נוספות בתחום המזון: שום, בצל ירוק, פירות וירקות עם גרעינים שלא ניתן להוציא, בשר עם סחוס או רצועות, בשר טחון, המבורגר שאינו מבשר בקר, קבבים.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני מתפקד בחברה אז חולה נפש זה אולי קצת מוגזם אבל אין ספק שטובת האנושות היא שאני לא אעמיד צאצאים
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים בד"כ תנור, יוצא הכי טוב. אבל כמו כמה פה.. כשאין סבלנות פשוט זורק למיקרו מפשיר ואז שם את זה על הגז. (אוהב פיתות חצי שרופות כאלה)
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מה עם סוגי פיתות? יש את הרגילות ויש את אלו ה"מלוכלכות" בקמח שאני לא מבין למה מרשים להן להתקיים.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אתה מחמם את האוכל בטוסטר? / אתה לא מכין אוכל לכל השבוע?בRוR.פיתה מחייבת מיקרוגל (אפשר גם לומר שמיקרוגל מחייב פיתה), מזון אחר לא. כל נסיון הפשרת פיתה באמצעות מדורה/תנור מבחינתי גובל במזוכיזם והתוצאה המתקבלת היא קריספית (נהדר על דברים אחרים, לא במקרה של פיתה) או יבשה. מזון אחר מסתדר נהדר עם טוסטר אובן/כיריים (שכמובן גם יש לי בבית).
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני דווקא עושה את זה בדיוק בשביל שהפיתה תהיה קריספית.זה גם מאוד תלוי בסוג האוכל שאתה אוכל איתה. יש דברים שאתה חייב את הפיתה רכה וטריה, ויש דברים שהיא יותר טעימה כשהיא קריספית.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אני שמעתי על שיטה של הכנסת הפיתה למיקרו עטופה במגבת, אמרו לי זה לא רע בכלל.אפשר גם להניח\ לכסות בנייר מגבת- LG ממליצים על זה בחוברת ההוראות.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים טובי, תאפשר להצביע לשתי אופציות, אני שם את הפיתה 30 שניות במיקרו ואז משחים אותה על הגז - אין טוב מזה!+1 אבל החלפנו מיקרוגל לאחד רוצח אז 20-25 שניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.