עבור לתוכן

המלצה בין שני כרטיסי מסך עד 1000

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל מאז שקיבלתי את הGTX460 768MB של GAINWARD (ובעבר היה לי GTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD גם כן) אני מקבל רמה חדשה של שקט, טמפרטורה וביצועים.

הכרטיס יושב על OC בינוני לקלוקים של גרסאת הSONIC של PALIT שהראו כאן קודם ואני מקבל יותר FPS מHD5850 מומהר מעט, וזה בהתחשב בכך שהכרטיס יכול ללכת הרבה יותר רחוק עם הOC והטמפ' בIDLE יושבת על 32-34 מעלות ולא עוברת את ה63 מעלות במאמץ. ;)

שקט להפליא ובנוסף אתה גם מקבל DX11 וצריכת חשמל מעולה, ככה שאני לא חושב שיש לך מה להסס ואין לך מה להשוות יותר מדי עם 4890.

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

R|plet או סוף סוף תגובה עניינית עם נסיון מהשטח, אחי נסיתה להאריץ משחקים עם פיזיקס ? ועם תוכל תעשה לי טובה, מחר יוצאת דמו של מאפיה 2, תוריד אותה ודווח בחזרה איך הביצועים עם כרטיס שלך עם פיזיקס ובלי. אני מודה לך מאוד

פורסם

הממ ריפלט זה מאוד תלוי איפה בודקים אבל בעקרון כן, שוב, מאוד תלוי איפה בדוקים.

אבל אסור לשכוח שגם HD5850 הוא לא בדיוק אוברקלוקר גרוע.

פורסם

R|plet או סוף סוף תגובה עניינית עם נסיון מהשטח, אחי נסיתה להאריץ משחקים עם פיזיקס ? ועם תוכל תעשה לי טובה, מחר יוצאת דמו של מאפיה 2, תוריד אותה ודווח בחזרה איך הביצועים עם כרטיס שלך עם פיזיקס ובלי. אני מודה לך מאוד

אני בטוח למדי שהפיזיקס יכביד על הכרטיס לפי מה שהמפתחים תיארו, לפיזיקס מקסימלי כמו שמצפים מMAFIA II צריך כרטיס יעודי לא חלש מGTS250.

לדעתי בכל אופן, אתה צריך להסתכל על ביצועים, DX11, טמפרטורה, צריכת חשמל, רעש ומחיר ביחס לכל זה, אבל פיזיקס? זה פיצ'ר אחלה, אבל ממש לא משהו ששווה להתמקד בו. ;)

וליאור (DJ ELECTR1C), כשאני ואתה עשינו את ההשוואה בין ה5850 שלך לכרטיס שלי הוא ישב אצלי על OC מזערי למדי, עכשיו כשהוא יושב על קלוקים של SONIC, בהשוואה עם חבר עם מעבד זהה לשלי ו5850 עם OC קליל אני מקבל 3-4 FPS יותר בקרייסיס, מטרו 2033 וJUST CAUSE 2.

אל תשכח שההשוואה בין הכרטיסים שלי לשלך לא ממש אובייקטיבית מאחר ומדובר אצלי בלוח אם גרוע וE5200 על 3GHZ בעוד שאצלך מדובר בתושבת חדשה עם I5 750 על 4.4GHZ, זכרונות טובים יותר ולוח אם טוב יותר בהרבה... :P

פורסם

איך אפשר לשכוח, הוא הרי קיבל 10/10 כוכבי אוברקלוק בסטיקי הכרטיסים המומלצים. ה-gtx460 קיבל רק 9/10 כוכבים ;D

פורסם

וכן גם ה4890...

פורסם

איך אפשר לשכוח, הוא הרי קיבל 10/10 כוכבי אוברקלוק בסטיקי הכרטיסים המומלצים. ה-gtx460 קיבל רק 9/10 כוכבים ;D

נכון כי באחוזים הוא קצת הוביל בסופו של דבר ועם אוברקלוק מקסימאלי (איך ידעתי שאקבל את ההערה הזאת).

מדובר באוברקלוק שמעל לתחום המתח סטוק, GTX460 לא מגיב בחן לשינויי מתח גדולים

פורסם

HeroesCut אני מקווה שקבלת את התשובה שלך עכשיו... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן קיבלתי את כל האינפורציה שרציתי, תודה רבה לעוזרים ;D

פורסם

ומה הבחירה הסופית :) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים