פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים אני צריך לקנות 2TB 64MC פנימי ובזמן האחרון אני שומע\רואה הרבה בעיות בקשיחים מאשר פעםאז חשוב לי מאוד הרדיסק אמין! מסדרה מוצלחת אם מוכרת לכם כזאת תודה !
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מחבר זה קונן של 32MC ומהירות של 5400RPM.. הסטנדרט היום הוא 7200RPM ..בכל זאת אני לא רוצה קונן עם ביצועים נחותיםאיך ה Western Digital WD20EARS ?
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים הסטנדט בשביל?מדובר על כונן מהסדרה הירוקה של סמסונג, אף אחד לא קונה היום 2 טרה בשביל שימוש עיקרי אלא רק בתור אחסון מידעולאחסון מידע זה די ויותרהתעקשות על 64 מגבילה אותך בבחירה וההבדל כמעט ולא קיים בין 64 ל 32... מוזמן לחפש ביקורות בנושא בגוגלעד כדי כך רוצה ביצועים? WD2001FASS של WD, הסדרה השחורה שלהם רק תצטרך להיפרד כמעט מ1000 ש"ח חייב 64 אז קח > WD20EARS אבל גם הוא 5400 מהסדרה הירודה של WD
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מחבר כל סדרת הCAVIER GREEN הם 5400? גם ה 1 TB?ומזה ביצועים.. אני לא צריך RAPTURE אבל משהו נורמלי..
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים בעיות נמדדות לאורך הרבה זמן.... ואין בסדרות החדשות תקלה סידרתית ידועה שהורגת דיסקים.לגביי ביצועים... ב WD זה מתמצא כך:סדרת green = הזול ביותר / החסכוני ביותר בחשמל / האיטי ביותר / 3 שנות אחריות.סדרת blue = מחיר בינוני / צריכת חשמל בינונית / ביצועים בינוניים / 3 שנות אחריות.סדרת black = מחיר יקר / צריכת חשמל גבוהה / מקסימום ביצועים / 5 שנות אחריות.נקודה לגביי צריכת חשמל - זה מתבטא במקסימום וואטים בודדים של חשמל לשעה. ממש מזערי עבור המשתמש הביתי - בחוות איחסון בעלת אלפי דיסקים, ההבדל המצטבר מתחיל להיות משנה.
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים רשימת כוננים מומלצים - סטיקי כוננים קשיחים : נ.ב. מה ש-Kalen רשם על הסדרות של WD אינו מדויק בכלל.
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים תוסיף למשוואה שלמעלה את עניין הרעש. הGREEN שקט מאוד בעוד הBLACK יכול ממש להפריע בסרטים מרוב שהוא רועש.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחבר לפי איך שנראה לי הסדרה הכחולה אז הכי מומלצת .. לא?בטוחה לשימוש יומיומי , ביצועים טובים וכו'...יש אולי טבלה שיכולה להציג ביצועים בין הארידסקים? אני מתקוון הבדל בין 32 ל64הבדל בין 5400 ל7200
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים חוץ מהבעיה הפשוטה.... אין 2TB כחול, יש או ירוק או שחור ולמה? כי גם החברות מבינות שאף אחד לא קונה 2 טרה בשביל משהו אחר חוץ מאחסון ולאחסון אין צורך ביותר מירוק הסדרה השחורה של WD היא היחידה היוצאת דופן בסיפור הזה, אבל עם המחיר שלה היא פשוט לא רלוונטית לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.